Televizor LED Curbat Samsung 65KU6682, 163 cm, 4K Ultra HD Smart

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Curbat Samsung 65KU6682, 163 cm, 4K Ultra HD Smart de la Samsung

Luminozitate si claritate a detaliilor


Cu HDR Pro, va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, disponibila in sfarsit chiar in sufragerie.

 

Bucurati-va de frumusetea culorilor naturale


Tehnologia Active Crystal Colour optimizeaza tehnologia de iluminare cu LED-uri adaugand o sursa de lumina suplimentara. Acest lucru ofera o puritate mai mare a luminii albe, ceea ce are ca rezultat o gama mai larga de culori si o mai mare naturalete. Reduce chiar si consumul de energie.

 

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD


Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a televizorului Full HD. Tot continutul vizualizat va arata mai bine, datorita culorilor realiste si luminozitatii.

 

Lasa-te invaluit de continut


Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul televizorului dvs.

 

Oferiti-va o experienta superioara de vizionare


Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.

 

Sofisticare moderna, supla si simpla


Cu designul sau elegant, de culoare argintie metalizata, televizorul ofera o senzatie de stil modern si avangardist, in timp ce suportul neted ii completeaza aspectul pentru a-l transforma intr-o opera de arta din orice unghi ai privi.

 

Acces rapid si unic la toate sursele de continut


Noul Smart Hub ofera un singur punct de acces la Live TV, aplicatii variate si cu continut bogat, jocuri si multe altele. Utilizatorii isi pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

 

Optimizati rezolutia continutului pentru o calitate mai intensa a imaginii


Procesul UHD Upscaling unic al Samsung, in 4 pasi, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt vizualizate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia identifica pasii specifici necesari pentru ca semnalul de intrare sa fie procesat in asa fel incat materialul sursa sa fie afisat la rezolutia UHD a televizorului. O ultima etapa aloca resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin toate procesele revolutionare dezvoltate, continutul conventional devine impresionant si explica numarul impresionant pe care brandul Samsung le-a primit pentru calitatea imaginii UHD in 2015.

 

Contrast imbunatatit pentru experienta de vizualizare optimizata


Tehnologia UHD Dimming asigura contrast, culoare si claritate optimizate, pentru o calitate realista a imaginii. Toate acestea fac posibila o experienta de vizualizare nemaiintalnita.

 

Optimizati calitatea imaginii la un nivel apropiat celui UHD

Ultra Clean View analizeaza continutul cu un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video este la o calitate inferioara calitatii Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul UHD.*

*Calitatea imaginii poate varia in functie de sursa originala a continutului.

CARACTERISITICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2016


AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 20 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital + DTS Sound Mode Multiroom Link


VIDEO

Diagonala ecran (cm) 163
Rezolutie Ultra HD / 4K
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine PQI 1600 HDR Effect UHD Upscaling Micro Dimming: UHD Dimming Active Crystal Color Auto Depth Enhancer Auto Motion Plus Film Mode


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T2/C/S2
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da


CONECTORI

Conexiune retea: Wi-Fi, Integrat LAN
Conexiuni RF In Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Porturi HDMI 3


CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1452.4 x 840.7 x 114.7 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1452.4 x 924.2 x 378.7 mm
Putere consumata 195 W
Culoare Argintiu
Greutate (Kg) 27.1
Accesorii incluse Cablu alimentare Manual de utilizare Telecomanda
Caracteristici speciale Instant On Digital Clean View Cautare automata a canalelor Auto Power Off Connect Share (HDD) EPG Picture in Picture (PIP) Bluetooth Time Shift MBR Support Ultra Clean View

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.