Samsung Televizor LED 40J6282 Smart TV, 101 cm, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 40J6282 Smart TV, 101 cm, Full HD de la Samsung

 

Am ajuns intr-un punct in care televizorul nostru nu mai este doar o simpla forma de divertisment sau de informare. Odata cu tehnologia, aspiratiile noastre s-au schimbat. In plus, continutul a devenit atat de divers incat televizorul poate functiona ca o platforma educationala interactiva. O imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale.

Impreuna cu EduPedia, Samsung Smart TV redefineste modul in care studiezi, oferind intr-un singur loc o multitudine de continut interactiv, pentru prescolari, elevi si studenti.

 

Continut pentru juniori

Prescolari

O solutie vine abia dupa ce ai pus intrebarea potrivita. Cu siguranta, copiii intre varstele de la un an si sase ani pun cele mai multe intrebari legate de orice subiect. EduPedia raspunde curiozitatilor prin povesti, cantecele, jocuri, fise de colorat si desenat iar noi te incurajam sa descoperi adevaratul potential al copilului tau.

Continutul este adecvat pentru micutii de doi si trei ani, pentru copiii de gradinita (de la patru la cinci ani) si pentru cei care abia acum incep scoala (sase si sapte ani), ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

 

Manuale Digitale

Scolari


Redefineste impreuna cu Samsung si Ascendia termenul de "teme": televizor si teme in acelasi timp, pentru un studiu inteligent. Acceseaza materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului – confortul propriei tale case.

 

Scoala Dacobots

Scolari

Copilul participa activ in procesul de invatare prin intermediul acestei platforme, astfel se poate concentra mai usor in descoperirea noilor informatii. Evaluarea permanenta pe cate un subiect specific, prin mai multe exercitii, ii ajuta pe copii sa-si consolideze fara efort cunostintele intr-o maniera atractiva.

Pentru fiecare arie, un profesor virtual in personajul unui robot va fi ghid pe tot parcursul exercitiilor interactive. Copiii descopera tainele Matematicii, Istoriei, Stiintei si Sanatatii in noua lume futurista Dacobots. Alaturi de robotii educationali Zalmox, HENA, G4 si Derzelis, copiii vor invata cu siguranta, dar mai mult, se vor distra facand-o. Scoala viitorului isi incepe activitatea!

 

Continut pentru licee si universitati

Samsung EduPedia ofera continut si pentru domeniul academic prin intermediul celor de la Khan Academy, Massachusetts Institute of Technology si Stanford eCorner. Aprofundezi sau inveti lucruri noi in ritmul impus doar de tine.

De la matematica, stiinta, programare pana la istorie, arta, economie si multe altele. Poti sa inveti de acasa orice cu ajutorul unei platforme personalizate.

 

Descoperiti o noua experienta TV


Televizorul Samsung cu rezolutie Full HD va ofera o experienta de vizualizare captivanta, afisand de 4 ori mai multe detalii comparativ cu modelele HD. Astfel, veti putea viziona programele TV si filmele preferate la o calitate superioara a imaginii.

   

Acces intuitiv si rapid la o varietate de surse de continut

Noul Samsung Smart Hub integreaza intr-un meniu intuitiv, un singur punct de acces atat pentru canalul TV, variate aplicatii de continut, cat si jocuri sau propriul continut. Astfel, puteti accesa continutul preferat de indata ce porniti televizorul.

   

Experimentati intensitatea contrastului ce da viata imaginilor

Vizionati continutul video la cel mai intens nivel de contrast posibil pentru un ecran plat, cu functia Contrast Enhancer. Aceasta regleaza nivelul contrastul diferit in functie de zonele imaginii redate, reusind astfel sa ofere o experienta captivanta.

   

Contrast imbunatatit pentru detalii mai clare

Experimentati emotia si dramatismul continutui vizionat. Functia Micro Dimming Pro de la Samsung reproduce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi imagini de o claritate superioara si un contrast uimitor.

   

Distribuiti cu usurinta continutul direct pe televizor

Acum puteti crea o conexiune rapida intre laptop, tableta sau telefon si Samsung Smart TV, care va va permite sa vizionati continutul la o calitate superioara a imaginii pe ecranul TV, in timp ce dispozitivul conectat poate fi folosit independent, pentru alte functii. Acest lucru este posibil cu aplicatia gratuita Smart View de la Samsung, care va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla, cu o varietate de dispozitive smart.

   

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment 

Folosind ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Va veti delecta astfel cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

   

Conectare Wireless simpla si rapida

Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Samsung Smart, fara a fi nevoie de cabluri suplimentare.Astfel, va puteti bucura pe deplin de varietate de continut disponibila pe Smart TV-ul dvs.

   

Creati-va propriul centru de divertisment

Televizoarele Samsung integreaza intrari HDMI, care va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. Conectati HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de continut de la o varietate de dispozitive.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2016


AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital +, TV SoundConnect, DTS, Wallmount Sound Mode, BT Headset Support, Multiroom Link


VIDEO

Diagonala ecran (cm) 101
Tip display Plat
Rezolutie Full HD
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine PQI 700, Micro Dimming Pro, Auto Motion Plus, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, Contrast Enhancer


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T2/C/S2
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da


CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni RF In, Slot CI+, Anynet+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 3
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4


CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 907.2 x 536.5 x 63.1 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 907.2 x 585.6 x 288.1 mm
Culoare Negru
Greutate (Kg) 8.7
Accesorii incluse Telecomanda, Manual de utilizare, Cablu alimentare
Caracteristici speciale Web Browser, Instant On, Cautare automata a canalelor, Subtitle, Connect Share Movie, Picture & Picture, Auto Power Off , PVR , Bluetooth, Ultra Clean View, Digital Clean View, BD Wise Plus, OSD

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      101
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.