Samsung Televizor LED 32M5502, Smart TV, 80 cm, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 32M5502, Smart TV, 80 cm, Full HD de la Samsung

Descoperiti o noua dimensiune a realitatii televizate

Samsung FHD TV ofera experiente de vizualizare uluitor de reale si captivante, asa cum nu ati mai vazut pana acum. Veti vedea programele si filmele televizate preferate intr-o lumina complet noua.

 

Optimizati calitatea imaginii la un nivel apropiat celui FHD

Ultra Clean View analizeaza continutul afisat utilizand un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video nu este de calitate Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul FHD.*

*Calitatea imaginii poate varia in functie de sursa originala a continutului.

 

Acces rapid si unic la toate sursele de continut

Noul Smart Hub ofera un singur punct de acces la Live TV, aplicatii variate si cu continut bogat, jocuri si multe altele. Utilizatorii isi pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

* Este necesar acces la internet. Poate sa nu fie disponibil in toate limbile sau regiunile.

 

Contrast imbunatatit, pentru detalii mai clare

Functia Micro Dimming Pro de la Samsung produce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi o claritate si un contrast al imaginii uimitoare. Experimentati emotia si dramatismul intregului continut vizualizat.

 

Bucurati-va de culorile imbogatite si imaginile imbunatatite

Functia Wide Colour Enhancer de la Samsung utilizeaza un algoritm extrem de avansat, pentru a imbunatati dramatic calitatea imaginii, scotand la iveala detalii ascunse si prezentandu-va culorile exact asa cum au fost concepute de catre producator.

 

Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor

Creati un sistem integrat intre mobil/PC si Smart TV care va va permite sa vizualizati continutul la dimensiune si claritate maxime pe un ecran Smart TV in timp ce mobilul sau PC-ul isi indeplinesc celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia gratuita Smart View de la Samsung care va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla, cu cele mai multe dispozitive personale.

 

Viteze mai mari, performanta mai buna

Puternicul procesor Quad Core mentine viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si aplicatiile care ruleaza sa functioneze la standarde optime. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, cu ecranul Multi-Link.

 

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen

Tizen optimizeaza performanta televizorului Smart TV, asigurand timpi mai mici de pornire si acces rapid la Live TV si la toate aplicatiile dumneavoastra. Ofera asistenta pentru aplicatiile locale populare de continut video, pentru vizionare optimizata

 

Conectare Wireless simpla si rapida

Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului inteligent fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura acum pe deplin de conceptul deosebit al televizorului dumneavoastra.

   

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment

Folosind ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Va veti delecta astfel cu filme, muzica si imagini pe ecranul imens. Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. Conectati HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de continut de pe dispozitive multiple.


Tip LED

Tip TV Smart TV

Functie monitor Da

Gama 2017

AUDIO


Sistem audio Stereo

Iesire sunet (RMS) 2 x 10W

Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Link, Bluetooth Audio

VIDEO


Diagonala ecran (cm) 80

Tip display Plat

Rezolutie Full HD

Contrast dinamic Mega Contrast

Aspect imagine 16:9

Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080

Caracteristici superioare imagine Picture Engine: HyperReal, PQI 600Micro Dimming, Wide Color Enhancer (Plus)Pur, ColorContrast EnhancerFilm Mode, Natural Mode Support

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE


Tuner digital DVB-T2C

Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE


Player multimedia integrat Da

CONECTORI


Conexiune retea Wi-Fi Integrat

Conexiuni LAN1 x RF in, Slot CI+Iesire audio digitala (optica) 1, Intrare USB 2, Intrare video composite 1, Intrari component 1, Porturi HDMI 3

CARACTERISTICI GENERALE


Compatibil VESA 100 x 100

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 730.4 x 433.7 x 55.1 mm

Dimensiuni (W x H x D) cu stand 730.4 x 487.7 x 207.5 mm

Putere consumata 65 W

Culoare Negru

Greutate (Kg) 6.2

Accesorii incluse Telecomanda, Cablu alimentare, Manual de utilizare

Caracteristici speciale Web Browser, One app Support, Smart View, TV to Mobile - Mirroring, Mobile to TV - Mirroring, DLNA
Easy Setup, Bluetooth Low Energy, WiFi Direct, Instant On, Quad-Core, Digital Clean View, Ultra Clean View
Auto Channel Search, Auto Power Off Caption (Subtitle) ConnectShare (HDD), ConnectShare (USB 2.0), Extended PVR, BT HID SupportUSB HID Support, Teletext (TTX), MBR Support

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      80
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.