Sharp Televizor LED LC-32CHG6242E , Smart TV , 81 cm , HD Ready

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED LC-32CHG6242E , Smart TV , 81 cm , HD Ready de la Sharp

Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32CHG6242E, HD Ready
 
Design exceptional, modern, cu finisaje frontale de aluminium, potrivit oricarei incaperi din casa ta. Premiul “reddot design award” primit in 2016 certifica acest lucru.
 
Sistemul audio integrat poarta semnatura harman/kardon® pentru a intensifica experienta audio. Cu o gama dinamica superba, acuratete exceptionala, o rata de distorsionare scazuta si cu un sunet ce umple camera, sistemul audio uimeste, aducand experienta cinematografica, la tine acasa.
Difuzoarele sunt alcatuite din magneti neodim cu membrane din matase, ce asigura o auditie fina si confortabila a muzicii usoare, clasice, folk si rock.
 
Aplicatia Netflix este preinstalata. Cu serviciul de video la cerere Netflix, aveti acces la cele mai populare programe si filme TV.
 
Vezi dincolo de imagine. Cu rezolutia High Definition imaginea redata capata viata. Filmele, meciurile de fotbal, desenele animate si emisiunile preferate se vad mai bine ca oricand pe televizorul tau LED, iar tu esti in centrul actiunii.
 
Bucura-te de lumea intreaga ce ti se dezvaluie chiar in casa ta, cu ajutorul internetului ce da viata aplicatiilor tale favorite. Acestea sunt mai usor de accesat direct de pe televizorul tau.
 
Conecteaza usor si rapid televizorul la internet si reda continutul multimedia din telefonul tau sau de pe tableta. Acum te bucuri de filmele, pozele si muzica ta direct pe ecranul generos al televizorului.
 
Sunet clar, echilibrat, distribuit in intreaga incapere cu solutia virtuala TruSurround dts®. Experienta cinematografica la tine acasa.
 
Conecteaza cardul CI+ al furnizorului tau de cablu TV si bucura-te de programele preferate. Controleaza, schimba si afla programul canalelor TV direct din telecomanda televizorului.
 
Intra intr-o lume a divertismentului si experimenteaza perfomanta televiziunii si a transmisiunii digitale impresionante.
 
Nu mai pierzi nimic din ce vrei sa vezi. Programele preferate sunt inregistrate pe USB, pentru ca tu sa le poti urmari oricand doresti si de cate ori doresti.
 

Active Motion 200

Calitate exceptionala a imaginii si miscari fine, prin sistemul propriu Active Motion 200 care reduce umbrele si reda miscarile naturale si firesti.



Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2017

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet NICAM/A2 Harman-Kardon Dolby Digital/Digital+/DTS 2.0 DTS TruSurround HD™ Sound Equalizer

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 81
Tip display Plat
Rezolutie High Definition
Contrast dinamic 1000000:1
Luminozitate 300 cd/m2
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1366 x 768
Caracteristici superioare imagine Active Motion 200

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni LAN Slot CI+ RF In SAT IN PC Audio In
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare PC (D-sub 15 pini) 1
Intrare USB 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Intrari Scart (RGB) 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 3

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 400 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 728.3 x 425.9 x 68.3
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 728.3 x 461.3 x 168.0
Putere consumata 45 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 4.8
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale Facebook Hotel Mode Twitter Miracast YouTube Netflix DLNA media player SHARP AQUOS NET+ Apps store Pre-install Apps Hbb TV OAD Digital Program List PC wireless connection USB Video Video Codec USB Music USB Photo PVR Ready with timeshift USB Software Update USB file system HDMI-CEC HDMI-ARC MHL
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      81
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.