Sony Televizor LED 50WF660 , Smart , 125 cm , Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 50WF660 , Smart , 125 cm , Full HD de la Sony

Televizor Smart LED Sony BRAVIA, 125 cm, 50WF660, Full HD

Vedeti cum cele mai recente tehnologii HDR si de conversie extinsa se combina cu YouTube cu apasare pe un singur buton pentru niveluri noi ale divertismentului Full HD.
 
Redescoperiti fiecare detaliu in Full HD

Procesarea imaginilor cu X-Reality PRO face conversia extinsa a fiecarui pixel pentru o claritate Full HD exceptionala. Cand sunt analizate cadrele, fiecare scena este comparata cu baza noastra de date speciala pentru a imbunatati imaginile si reduce zgomotul. Vedeti modul in care arhitectura cladirii este imbunatatita cu detalii suplimentare.

Cipurile noastre legendare 4K X-Reality PRO si X-Reality PRO sunt atat de speciale datorita cunostintelor despre filmare si realizarea filmelor si emisiunilor TV de succes. Modelele din fiecare scena sunt analizate si imbunatatite cu ajutorul bazelor de date unice, gasind cea mai exacta nuanta, saturatie si luminozitate pentru rezolutia incredibila a televizorului 4K.
 
Lumini stralucitoare, texturi superbe

Interval dinamic ridicat

Cu intervalul dinamic ridicat (HDR), sunt pastrate detaliile care se pierd in zonele cele mai intunecate si luminoase, rezultand o imagine mult mai dinamica. Vedeti texturile stralucirii aripii avionului si reflexiile luminii solare pe fuzelaj.
 
Accesati instantaneu YouTube™ cu un singur clic

Intrati direct pe YouTube si bucurati-va de toate clipurile video preferate. Vizionarea este ultrarapida pe acest televizor cu internet si YouTube si are inclus un buton YouTube pe telecomanda pentru navigare simpla.
 
Un mod mai inteligent de a va bucura de smartphone

 
Luati ce va place pe smartphone sau pe unitatea USB si vizionati totul cu detalii frumoase pe ecranul mare al televizorului. Conectarea si redarea inteligenta va permite sa distribuiti cu usurinta clipuri video, fotografii si muzica de pe mai multe dispozitive.

 
 
Creat pentru auditie

ClearAudio+

 
Auditia poate fi la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul pentru o experienta captivanta si emotionanta, care parca va invaluie. Indiferent ce vizionati, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile.
Creata pentru a nu va distrage atentia de la imagine

Maximizati spatiul, reduceti numarul de cabluri. Acest TV subtire HDR este incastrat intr-o rama ingusta cu nuante de aluminiu, pentru un aspect placut, care permite armonizarea perfecta a televizorului cu spatiul dvs. de locuit. Sistemele inteligente de gestionare a cablurilor permit ascunderea in siguranta a cablurilor in partea din fata.

Pe ce trebuie sa se concentreze designerii? Important este sa afle cum pot gasi un loc potrivit si firesc pentru televizor in spatiile locuibile si cum pot „incadra” dispozitivele in viata cotidiana. Aceasta viziune se materializeaza sub forma „minimalismului fin”, un concept care imbina formele si texturile calde si primitoare cu configuratiile comode pentru a optimiza experienta de vizionare.


Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii X-Reality PRO
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2018

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 5 W
Caracteristici superioare sunet DSEE Clear Phase Clear Audio+ Auto Surround Moduri de sunet: Standard,Dialog,Cinema,Music,Sports S-Master Digital Amplifier S-Force Front Surround Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse HDMI Audio Return Channel(ARC) Alternate Audio (Digital) Advanced Auto Volume Auto Mute (on no signal) Audio&Video Headphone/Speaker Link DTS Digital Surround S-Master Digital Amplifier Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pulse,Dolby AC-4

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 125
Tip display Plat
Rezolutie Full HD
Contrast dinamic da
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine Live Colour™ CineMotion/Film Mode/Cinema Drive HDR: HDR10, HLG Dynamic Contrast Enhancer Motionflow XR 400Hz (Native 50Hz) Procesor X-Reality PRO PICTURE MODES: Vivid,Standard,Custom,Cinema,Sports,Photo-Vivid,Photo-Standard,Photo-Custom,Game,Graphics,HDR Game,HDR Cinema 24p True Cinema
Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2
Redare video PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only)
Intrare antena 1

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni Slot CI+ Bluetooth LAN
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Intrare video composite 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 2

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 200 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 113.0x66.0x6.8(0.90) cm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 113.0x71.7x26.8 cm
Putere consumata 80 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 11.4
Accesorii incluse Telecomanda Cablu alimentare manual de utilizare
Caracteristici speciale HDMI-CEC Parental Control On/Off Timer Hotel Mode Menu CONTRAST ENHANCEMENT SOUND PROCESSING DTS Digital Surround S-Force Front Surround HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC) Home Network Client, Home Network Renderer Sleep Timer Subwoofer Out DSEE S-Master Digital Amplifier i-Manual Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pulse,Dolby AC-4 Home Network Client Home Network Renderer APPLICATION STORE (VEWD Store) USB drive format support: FAT16/FAT32/NTFS| POWER SAVING MODE / BACK LIGHT OFF MODE HDCP: HDCP1.4
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa energetica
      A
    • Diagonala Ecran (cm)
      125
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.