Televizor LED Sony BRAVIA 85XG9505, 215 cm, Smart Android 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Sony BRAVIA 85XG9505, 215 cm, Smart Android 4K Ultra HD de la Sony

Aduceti imaginile si sunetele realiste la viata

Vedeti cum se realizeaza imaginile superbe si detaliate in 4K, cu nuante vibrante ale culorilor, utilizand noua functie Sound-from-Picture Reality™ pentru o calitate 4K fascinanta.

Imaginea si sunetul sunt in perfecta armonie.

Traiti fiecare moment la intensitate maxima, cu imagini autentice si o acustica pe masura. Imaginile cu detalii superbe se imbina cu tehnologia Sound-from-Picture Reality™ pentru a oferi o experienta audio-vizuala captivanta.
 
Realism suprem

Cu o putere de procesare de neegalat, procesorul de imagini X1™ Ultimate detecteaza sutele de obiecte de pe ecran si imbunatateste inteligent luminozitatea, detaliile si culorile, astfel incat tot ceea ce vizionati sa fie clar, luminos si incredibil de realist.
 
ehnologie Sound-from-Picture Reality™

Sistemul nostru Acoustic Multi-Audio™ adauga doua tweetere de pozitionare a sunetului in spatele televizorului la boxele de reflex al basului pentru functia Sound-from-Picture Reality™. Cand actiunea este aliniata perfect cu sunetul, vizionarea devine mult mai captivanta.
 
Ecran mare, experienta dinamica

Acest televizor HDR 4K de la Sony este creat special pentru vizionarea continutului spectaculos pe un ecran mare. Imaginile patrunzatoare va plaseaza direct in inima actiunii.
 
Nuante vibrante ale culorilor, din orice unghi de vizualizare

Vedeti culorile intense ale lumii vii chiar si de pe marginile acestui televizor cu unghi de vizionare larg. Tehnologia noastra X-Wide Angle va permite sa va bucurati de unghiurile si nuantele fidele ale afisajului TRILUMINOS™
 
Fiecare miscare este mai clara, mai frumoasa

Tehnologia X-Motion Clarity™ reda actiunea rapida in mod egal si clar. Imaginile in miscare sunt precis controlate pentru a reduce neclaritatile. Chiar si la scenele foarte rapide, imaginile raman perfecte, fara a pierde din luminozitate.
 
Detalii dezvaluite prin contrast exceptional

Imagini nocturne superbe, pline de lumini uimitoare si nuante negre profunde. Cu un contrast de pana la 6 ori mai bun4 decat un TV LED obisnuit, acest TV 4K HDR cu X-tended Dynamic Range™ PRO amplifica scenele intunecate si luminoase.
 
Bucurati-va de modul de calibrare Netflix

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de filmele originale Netflix si pentru a reproduce aceeasi calitatea imaginii pe un televizor. Modul de calibrare Netflix pastreza viziunea si intentia creatorului.
 
Intrati in actiune apasand pe un singur buton

Deoarece televizoarele Sony au un buton Netflix dedicat, puteti incepe redarea in timp real printr-un singur clic.
 
Incercati gratuit o luna

Vizionati emisiuni TV, filme si materiale originale Netflix pe televizorul dvs. Sony. Delectati-va cu emisiuni extraordinare fara reclame, taxe ascunse si contracte. Incepeti astazi perioada de incercare gratuita. Va puteti retrage oricand.
Fiori ca intr-o sala de cinema

Bucurati-va de experienta cinematografica acasa. Dolby Vision™ aduce scenele la viata pentru o experienta de vizionare autentica, in timp ce Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround captivant.
 
Stralucirea vietii, infatisata prin mai multe culori

Vedeti culorile intense ale lumii vii peste tot in jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afisajul TRILUMINOS™ apeleaza la o paleta cromatica mai larga, reproducand cu fidelitate fiecare umbra si nuanta de pe umbrele.
 
Superb din orice unghi

Un design minimalist si aerisit va mentine atentia asupra celui mai important lucru - imaginea.
 
Cablurile stau bine ascunse

Pastrati cablurile ascunse in suport si fixate cu dispozitivul de prindere furnizat.
 
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Gasiti divertisment cu viteza gandului. Cu functia de comanda vocala avansata a televizorului inteligent Android™ de la Sony, va bucurati de filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii.
 
Control facil cu o telecomanda inteligenta

Conectati set top box-urile si alte dispozitive prin HDMI la TV si controlati-le cu o telecomanda inteligenta. Utilizarea este mai usoara datorita designului subtire si echilibrat, cu microfon pentru control vocal si dispunerea optima a butoanelor.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Procesor 4K HDR X1 Ultimate Full Array LED X-Wide Angle X-tended Dynamic Range PRO Ecran Triluminos 4K HDR
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2019
Android Android 8.0 Oreo
Tehnologie speciala HDR 4K

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet Acoustic Multi-Audio Sound-from-Picture Reality Dolby Atmos DTS Digital Surround Dolby Audio(Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby AC-4) Moduri sunet: Standard, Dialog, Cinema, Music, Sports, Dolby Audio S-Master Digital Amplifier S-Force Front Surround HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (eARC) Advanced Auto Volume Alternate Audio (Digital) Auto Mute (on no signal) Clear Phase Auto Surround

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 215
Tip display Plat
Rezolutie 4K ULTRA HD
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Procesor 4K HDR X1 Ultimate Full Array Local Dimming X-tended Dynamic Range PRO X-Wide Angle X-Motion Clarity 4K X-Reality PRO HDR: HDR10, HLG, Dolby Vision Display TRILUMINOS Object-based Super Resolution Super Bit Mapping™ HDR Precision Color Mapping Dynamic Contrast Enhancer Dual database processing Face Area Detection Moduri imagine: Vivid, Standard, Cinema, Game, Graphics, Photo, Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix calibrated
Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2 DVB-C DVB-S/S2
Redare video PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only)
Intrare antena 1

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni Bluetooth LAN
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 3
Intrare video composite 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4
Slot CI+ 1

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 400 x 400 mm
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 191.0x109.9x7.3cm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 191.0x117.9x41.2 cm
Putere consumata 282 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 49
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomada Cablu alimentare
Caracteristici speciale HDMI-CEC Voice Search Sleep Timer Video & TV SideView (iOS/Android) Home Network Client, Home Network Renderer Google Assistant Microfon incorporat Show/Hide Channels (Analog) USB drive format: FAT16/FAT32/exFAT/NTFS Apple Airplay2 Google Play Store Chromecast incorporat Memorie interna de 16GB Auto Calibration CalMAN Management al cablurilor Screen mirroring(Miracast™) Wi-Fi Standard: a/b/g/n/ac Wi-Fi Frequency: 2.4GHz/5GHz USB HDD Recording Electronic Program Guide (EPG) Screen Reader Audio Description Text Magnification Parental Control Senzor de lumina Mod hotel
Sistem de operare Android
Eficienta energetica B
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.