Televizor LED Sony 55XH9505, 139cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Sony 55XH9505, 139cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa G de la Sony

Nuante profunde de negru si stralucire din orice unghi

Procesorul din televizoarele noastre 8K3 analizeaza datele pentru a oferi culori, contrast, claritate superioare. Umbrele au mai multe detalii si imaginile sunt mai realiste din orice unghi pe un ecran Full Array LED.

Bucurati-va de precizia contrastului realist

Descoperiti cat de reale pot fi imaginile cand ies in evidenta detaliile fine. Cu zonele de LED-uri iluminate independent, televizorul Sony Bravia cu sistem de operare Android TV ofera contrast mai realist, crescand luminozitatea zonelor luminoase si reducand-o pe cea a zonelor intunecate. Contrastul este imbunatatit si de functia X-tended Dynamic Range™ PRO6, care ajusteaza stralucirea pentru zone cu luminozitate de varf in cadrele cu lumina puternica si nuante mai profunde de negru in zonele intunecate.

Culorile si contrastul devin mai reale
Object-based HDR remaster


Cu Remasterizare HDR in functie de obiect, culoarea obiectelor este analizata si contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Gratie remasterizarii individuale, acest TV poate reproduce o profunzime si texturi mai ample.



Rezolutie absoluta, indiferent ce vizionati

Orice tip de continut poate fi convertit la rezolutie 4K realista cu functiile Sony unice. X1™ Ultimate, de doua ori mai rapid ca X1™ Extreme, analizeaza exact si proceseaza datele pentru a imbogati imaginile 4K cu textura si detalii realiste. Chiar si imaginile 2K si Full HD sunt convertite aproape la 4K cu 4K X-Reality™ PRO folosind o baza de date 4K unica. Rezolutia este optimizata apoi de Rezolutie superioara bazata pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste.



Reproduce o gama de culori mai larga si mai precisa

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decat un televizor conventional. Acesta analizeaza si prelucreaza datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalete si precizie, astfel incat imaginile sa fie mai apropiate ca niciodata de cele din viata reala.



Culori frumoase din toate unghiurile

Vizionarea din lateral ofera acum aceleasi satisfactii precum vizionarea din zona centrala. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla iluminarea din spate, panoul X-Wide Angle asigura fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionati.



Scene rapide mai luminoase si mai clare

Pe unele ecrane, sporturile si scenele cu derulare rapida pot parea neclare. Cea mai recenta tehnologie a noastra, X-Motion Clarity™, mentine totul egal, luminos si clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizata, iar luminozitatea este amplificata cand este cazul, ca sa nu pierdeti nimic.



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 138.8 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2020
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Versiune sistem operare 9.0
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring Inregistrare USB Chromecast incorporat
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Google assistant
Tip procesor Quad core
Capacitate stocare 16 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10 HLG Dolby Vision
Tehnologii imagine 4K X-Reality PRO Face Area Detection Precision Color Mapping Tehnologie Live Colour Object-based HDR remaster Dual database processing BMR 100 Hz Super bit mapping™ HDR X-Motion Clarity TRILUMINOS Dynamic Contrast Enhancer
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2
Rata de refresh 100 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Acoustic Multi-Audio Acoustic Auto Calibration Sound Positioning Tweeter Dolby Atmos Voice Zoom DTS Digital Surround Dolby Audio S-Master Digital Amplifier S-Force Front Surround HDMI Audio Return Chanel (ARC) Advanced Auto Volume Alternate Audio Auto Mute Clear Phase Auto Surround
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 30 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 1 x Composite In CI+ slot 4 x HDMI 3 x USB
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 4.2

CONSUM ENERGIE

Clasa energetica Clasa B
Consum energie electrica 166 W
Consum energie electrica / 1000 ore 166 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 230 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 123 x 77.9 x 31 cm
Dimensiune fara stand 122.9 x 71 x 7 cm
Greutate cu stand 18.1 Kg
Greutate fara stand 16.8 Kg
Dimensiune cutie 134.8 x 83.3 x 16 cm
Greutate cutie 25 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Cablu alimentare Manual utilizare Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 300 x 300
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.