Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32R500C, HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32R500C, HD de la Sony

LED TV Sony BRAVIA KDL-32R500C 32", HD Ready (1366 x 768), Motionflow XR 100 Hz, WiFi, USB, HDMI, DVB C/T, Negru

Conectati-va cu divertismentul de exceptie

Depasiti limitele televiziunii obisnuite si patrundeti in lumea fascinanta oferita de Internet TV. Conectati-va la o gama larga de servicii online utilizand functia Wi-Fi® incorporata. Cu R50C, va veti bucura de combinatia ideala intre imagini HD superbe si un design subtire.

Apreciati profilul subtire

Completati orice spatiu de locuit cu stilul superb si profilul subtire de prima clasa.

Conectati si redati in timp real continutul de divertisment

Programe TV, filme, muzica - redate in timp real de pe Internet, prin cablu sau wireless, la alegere.

Personalizati momentele speciale

Trimiteti o fotografie, partajati o fotografie, realizati o fotografie

Bucurati-va de fotografii de pe dispozitive Android sau iOS1 pe ecranul mare. Copiati fotografiile preferate de pe televizor atunci cand prietenii va impartasesc momentele speciale - utilizand pana la 10 dispozitive.

 

CARACTERISTICI

Imagine cu R50C Televizor LED

Tehnologie de imbunatatire clara a imaginii: detalii fara distragerea atentiei 

De la imaginile zgomotoase la vizualizarea clara - va veti bucura de detalii si texturi fine, chiar si in zonele uniforme ale imaginii. Tehnologia de imbunatatire clara a imaginii intensifica imaginile de rezolutie redusa la rezolutie mai apropiata de inalta definitie, fara a introduce un zgomot suplimentar in imagine. Acest lucru este realizat prin reducerea zgomotului inainte de conversia imaginii la rezolutia panoului. Imaginile sunt clare si detaliate, cu un contrast si o adancime imbunatatite. 

Imagine cu R50C Televizor LED

Motionflow™ XR mentine actiunea uniforma

Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Imagine cu R50C Televizor LED

Design subtire pentru montare usoara pe perete

Designul subtire se integreaza fara efort intr-o camera de zi, permitand o montare usoara pe perete. Pentru ca ecranul are rame minime, va puteti concentra asupra divertismentului cu imagini pe intregul ecran. Este o combinatie ideala de forma si functionalitate pentru o experienta captivanta de divertisment.

Imagine cu R50C Televizor LED

Divertisment wireless de exceptie cu Wi-Fi® incorporat

Conectati-va usor la reteaua dvs. de acasa. Cu conectivitatea Wi-Fi® incorporata, aveti libertatea sa navigati online, sa cautati filme, sa va bucurati de canale video precum YouTube™ si multe altele. Mai mult, puteti sa redati in timp real divertisment din reteaua wireless de domiciliu si de pe Internet, fara a va incarca in cabluri. 

Conectati-va cu divertismentul de exceptie

Serviciile sunt oferite prin intermediul unei retele LAN wireless si pot include televiziune in direct, programe inregistrate precum Catch-up TV si clipuri video la cerere (serviciile sunt disponibile in functie de regiune).

Transformati-va televizorul intr-un recorder digital: USB HDD REC 

Stocati-va emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand doriti. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Imagine cu R50C Televizor LED

Clear Phase pentru frecvente omogene si echilibrate

BRAVIA® utilizeaza un model performant de computer pentru a analiza si compensa inexactitatile din raspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin "esantionarea" frecventei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informatii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale raspunsului natural al boxei - rezultand un sunet pur, natural, cu o reproducere clara si omogena a tuturor frecventelor. 

Imagine cu R50C Televizor LED

Personalizati momentele cu Photo Sharing Plus

Fiecare se va putea bucura de acele amintiri speciale din fotografii pe ecranul mare. Pana la zece persoane aflate in camera pot trimite in mod wireless fotografii si clipuri video scurte de pe smartphone direct pe BRAVIA®, pentru a se bucura de ele impreuna cu muzica de fundal preferata. Televizorul creeaza propria retea Wi-Fi® dedicata - ideala pentru musafiri. 

Imagine cu R50C Televizor LED

Redare multiformat excelenta de pe USB

Bucurati-va continutul digital preferat de pe orice stick USB. Redati muzica, clipuri video vizualizati colectiile de fotografii, toate la televizor cu redarea multiformat excelenta de pe USB. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de codecuri, va puteti bucura de versatilitatea suprema a formatelor. Pur si simplu va conectati si puteti incepe.

Specificatii

Televizor Smart LED Sony, 80 cm, 32R500, HD

 
Cod: KDL32R500CBAEP
 
 

Tip:

LED

Smart TV:

Smart TV

Gama:

2015

 
Audio

Sistem audio:

NICAM/A2

Iesire sunet (RMS):

2 x 5 W

Caracteristici superioare sunet:

S-Master
Clear Phase Speaker
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Pulse

 
Video

Diagonala ecran (cm):

80

Rezolutie:

1366 x 768

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

Motionflow XR 100
Advanced Contrast Enhancer (ACE)
24p True Cinema

Unghi de vizibilitate:

178 / 178

 
Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:

DVB-T/C

 
Caracteristici speciale

Player multimedia integrat:

Da

 
Conectori

Conexiune retea:

RJ-45
Wi-Fi Integrat

Conexiuni:

HDMI
SCART
1 x RF in
Slot CI+

Intrare USB 2.0:

2

Intrare video composite:

1

Intrari component:

1

Intrari Scart (RGB):

1

Porturi HDMI:

2

 
Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:

738 x 441 x 65 mm

Dimensiuni (W x H x D) cu stand:

738 x 470 x 151 mm

Putere consumata:

31 W

Greutate (Kg):

6.3

Accesorii incluse:

Telecomanda

Caracteristici speciale:

EPG
BRAVIA Sync
Control parental
DLNA

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      81
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Alina - Scor: /5 | acum 8 ani
Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32R500C, HD

Buna ziua,

Am achizitionat acest produs de pe acest site. Livrarea a fost imediata si la ora la care am solicitat. Despre produs numai cuvinte de lauda, este exceptional. Isi merita banii. Calitatea imaginii este impecabila, conectarea Wi-Fi imediata, sonorul este super ok, asa cum de mult nu am mai auzit la televizoare din aceasta categorie. Intr-un cuvant suntem foarte multumiti de investitia facuta. Bravo Sony!!!!

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.