Sony Televizor LED KDL65W857CSAEP 3D, Full HD, 164 cm, WiFi direct

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED KDL65W857CSAEP 3D, Full HD, 164 cm, WiFi direct de la Sony

LED TV Sony BRAVIA KDL65W857CSAEP 3D, 65" LED FHD (1920x 1080), 16:9, X- Reality PRO, Motionflow XR 900 Hz, WiFi direct, USB, MHL, HDMI, MHL, Composit, Component, DVB T/T2/ S/S2/ C, CI+, boxe 2x 10W, VESA, culoare argintiu

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™

Motionflow XR mentine actiunea uniforma

Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Lasati-va captivat de 3D

Delectati-va cu filme Blu-ray compatibile, transmisii TV si clipuri video de pe web cu imagini 3D cu detalii fine. Vizualizati imagini la o adancime mai naturala a campului si lasati-va captivat de sport, filme si jocuri, intr-un mod complet nou.

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™
Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™

BRAVIA face cunostinta cu Android TV

Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Ganditi-va la toate lucrurile de care va bucurati pe smartphone sau tableta, afisate acum pe ecranul superb si mare BRAVIA. Noul Android TV de la Sony va permite sa va conectati si sa va bucurati de orice continut, de la aplicatii la filme, pe diferite dispozitive Android - in cel mai simplu si usor mod.

Google Play: Un univers de continut si aplicatii

Descoperiti filme si emisiuni TV, clipuri video foarte populare, jocuri si multe altele de pe Google Play. Bucurati-va intr-un mod complet nou de o uriasa selectie de aplicatii3 in continua crestere pe televizorul dvs.

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™
Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™

Atingeti, gasiti rapid: One-Flick Entertainment

Controlati-va universul de continut prin interfata rapida si intuitiva pentru BRAVIA. Navigati in sus si descoperiti emisiuni TV, clipuri video de pe Internet, aplicatii, fotografii si orice alt continut dorit, sau navigati in jos si descoperiti functii suplimentare care va imbunatatesc experienta de vizionare. Telecomanda unica One-Flick 5 permite un control rapid si intuitiv, fara a intrerupe ceea ce urmariti.

Oglindirea ecranului pentru a afisa wireless ecranul smartphone-ului pe BRAVIA

Oglinditi wireless ecranul dispozitivului dvs. mobil pe ecranul mare si superb al televizorului BRAVIA. Oglindirea ecranului functioneaza cu tabletele si smartphone-urile Xperia, precum si cu alte dispozitive compatibile cu tehnologia Miracast. Sporiti bucuria timpului petrecut cu familia si prietenii vizionand videoclipuri, navigand sau alegand de pe harta urmatoarea destinatie de vacanta impreuna cu ei. In plus, daca aveti telecomanda optionala One-Flick, atingeti pur si simplu de aceasta tableta sau smartphone-ul Xperia cu NFC si veti asocia dispozitivele intr-o clipa pentru oglindirea ecranului.

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™
Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™

Creat pentru auditie: ClearAudio+

Experienta de auditie poate fi la fel de realista ca cea de vizionare. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta si emotionanta care pare ca va invaluie. Auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround, indiferent ce vizionati

Design subtire din aluminiu pentru montare usoara pe perete

Designul subtire se integreaza fara efort intr-o camera de zi, permitand o montare usoara pe perete. Ecranul are un cadru ingust, cu ornamente minimaliste din aluminiu, astfel incat sa va puteti concentra asupra divertismentului cu imagini pe intregul ecran. Este combinatia ideala dintre forma si functionalitate pentru o experienta captivanta de divertisment.

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™
Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™

Redare multiformat excelenta de pe USB

Bucurati-va continutul digital preferat de pe orice stick USB. Redati muzica, clipuri video vizualizati colectiile de fotografii, toate la televizor cu redarea multiformat excelenta de pe USB. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de codecuri, va puteti bucura de versatilitatea suprema a formatelor. Pur si simplu va conectati si puteti incepe.

Bucurati-va de grafica cu modul de imagine: Jocuri

Create in colaborare cu experti de la studiourile Sony Computer Entertainment Worldwide, modul nostru de imagine dedicat: Joc optimizeaza calitatea imaginii pentru o experinta de joc mai grozava. Culorile apar mai naturale si fiecare scena este mai detaliata, deci va veti bucura de o grafica exact asa cum au intentionat initial dezvoltatorii.

Imagine cu W80C / W85C Full HD cu Android TV™
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      164
    • 3D
      Da
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.