Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD de la Sony

Inalta definitie cu un plus de stralucire

Full High Definition

Experimentati calitatea uimitoare a imaginii Full HD, oriunde va aflati. Motorul de procesare X-Reality PRO Sony analizeaza, curata si rafineaza imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliata. Continutul redat la rezolutie mica este imbunatatit cu X-Reality PRO pentru a oferi o imagine care sa insufleteasca tot ce urmariti.

   

Redescoperiti fiecare detaliu

Procesarea imaginii X-Reality PRO converteste pixelii pentru claritate. Pe masura ce cadrele sunt analizate, fiecare scena este potrivita cu baza noastra speciala de date de imagini pentru a rafina imaginile si a reduce zgomotul.

   

Proiectat pentru orice loc

Cu un design subtire, de dimensiuni reduse, acest televizor se va potrivi perfect in camera dvs.

   

Noi moduri de a va bucura de televiziune

Obtineti mai multe de la televizorul dvs. Redati continutul dvs. preferat de pe un USB, vizualizati fotografiile dvs. pe un ecran mare si mult mai mult decat atat.

   

X-Reality PRO: Redescoperiti fiecare detaliu


Descoperiti o lume captivanta de o claritate extraordinara, indiferent de ceea ce vizionati. Fiecare pixel este imbunatatit frumos de motorul nostru puternic de procesare a imaginii, in timp ce parti individuale ale fiecarei scene sunt comparate cu o baza de date speciala cu imagini care ajusteaza textura, contrastul, culorile si marginile. Bucurati-va de un zgomot de imagine redus semnificativ, indiferent ce vizionati.

Full HD 1080p

Descoperiti detaliile formatului Full HD 1080p pentru tot continutul de divertisment. De la discurile Blu-ray Disc™ la programele Catch-up TV si fotografiile de pe smartphone, puteti sa vizionati totul la claritate perfecta pe ecranul mare cu acest televizor BRAVIA®.

Motionflow XR mentine actiunea uniforma 

Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Redare multiformat excelenta de pe USB

Bucurati-va de continutul digital preferat de pe orice stick USB. Redati muzica, clipuri video si vizualizati colectiile de fotografii, toate acestea pe televizor gratie redarii multiformat excelente de pe USB. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de codecuri, va puteti bucura de versatilitatea suprema a formatelor. Pur si simplu va conectati si puteti incepe.

Design subtire

Ecranul are un cadru ingust, cu ornamente minimaliste, astfel incat sa va puteti concentra asupra divertismentului cu imagini pe intregul ecran.

Clear Phase pentru frecvente uniforme, echilibrate 

BRAVIA utilizeaza un model performant de computer pentru a analiza si compensa inexactitatile din raspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „esantionarea” frecventei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informatii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale raspunsului natural al boxei - rezultand un sunet pur, natural, cu o reproducere clara si omogena a tuturor frecventelor.

Gestionarea cablurilor

Tineti firele ascunse. Toate cablurile dvs. pot fi aranjate frumos in spatele televizorului si ascunse in canalele din stand, astfel ca totul sa arate ordonat.

Auziti sunetul fotografiilor dvs. cu modul Rama foto

Transformati televizorul dvs. intr-o rama foto supradimensionata. Conectati-va la dispozitivul personal si bucurati-va de colectia dvs. de fotografii cu o selectie de moduri atractive de afisare diaporame, ceas si calendar, plus un temporizator pentru trezire. Adaugati odata cu radioul o coloana sonora sau propriile piese muzicale stocate.

Transformati-va televizorul intr-un recorder digital: USB HDD REC


Stocati-va emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand doriti. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

CARACTERISTICI


Tip LED
Tehnologii Clear Phase
Motionflow XR
Functie monitor Da
Gama 2016


AUDIO


Sistem audio Nicam / A2 Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 5 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus
S-Master
Dolby Digital/Dolby
Digital Plus/Dolby Pulse
Clear Phase Speaker


VIDEO


Diagonala ecran (cm) 102
Tip display Direct LED
Rezolutie Full HD
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine X-Reality PRO
Setari mod panoramic pentru PC
Mod panoramic automat
Advanced Contrast Enhancer
Scene Select
24p True Cinema
CineMotion/Mod Film/Cinema Drive
Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE


Tuner digital DVB-T, DVB-C
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE


Player multimedia integrat Da


CONECTORI


Conexiuni RF In
Analog audio in
Audio out
Slot CI+
SCART
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrari Scart (RGB) 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 2
Slot pentru card PCMCIA 1


CARACTERISTICI GENERALE


Compatibil VESA 200 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 924 x 549 x 66 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 924 x 589 x 212 mm
Putere consumata 48 W
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D) 924 x 589 x 212 mm
Greutate (Kg) 8.1
Accesorii incluse cablu alimentare, Manual utilizare, Telecomanda

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      102
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.