Sony Bravia Televizor 164 cm 4K HDR cu Android TV

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sony Bravia Televizor 164 cm 4K HDR cu Android TV de la Sony

Descoperiti detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.

   

4K PROCESSOR X1

Magia 4K in fiecare scena

Motorul avansat de procesare a imaginii efectueaza mii de ajustari in fiecare secunda pentru a imbunatati rezolutia, culoarea si luminozitatea, ducand fiecare scena la intensitatea 4K si peste.

Claritate 4K


Claritatea imaginilor este imbunatatita si rafinata in timp real, utilizand reducerea zgomotului avansata, tehnologia de imbunatatire a detaliilor si de conversie extinsa pentru a obtine o claritate remarcabila.

Culoare 4K


Culorile sunt la fel de bogate si vii ca si cele din natura datorita afisajului TRILUMINOS si tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Contrast 4K


Experimentati mai multa viata, mai multa textura si mai multa energie in fiecare scena cu zone mai luminoase, culori inchise mai profunde si o mai mare gradatie de tonuri naturale.

   

O capodopera in materie de design


Cu imagini care nu fac niciun compromis si un design super subtire, acesta modernizeaza camera dvs. de zi si cere sa fie admirat. Gestionarea inteligenta a cablurilor pastreaza firele ascunse si il puteti monta aproape de perete, ca pe o rama foto.

O lume de posibilitati


Gasiti toate tipurile de divertisment la care ati putea visa, mai repede decat oricand. De la filme si emisiuni TV la mii de aplicatii, Android TV de la Sony va aduce totul intr-o clipa.

   

Accesati totul rapid


Gasiti tot ce va place, indiferent daca este prin transmisie sau prin internet, utilizand bara de continut sau cautarea vocala.

Asociat perfect


Trimiteti filme si muzica de pe smartphone pe televizorul dvs. cu Google Cast si utilizati telefonul ca si telecomanda

Mii de aplicatii


Bucurati-va de o gama larga de aplicatii din Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, jocuri si mai mult decat atat, pe ecranul de mari dimensiuni.

4K HDR: urmatoarea generatie de calitate a imaginii


Un televizor compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care va schimba modul in care va uitati la televizor. In combinatie cu rezolutia Ultra HD 4K, continutul video HDR ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video. Rezultatul este un televizor cu cele mai realiste imagini create vreodata, cu evidentieri luminoase si detalii fine.

Procesor 4K X1: un singur cip schimba totul


Procesorul nostru puternic 4K Processor X1 confera o calitate uluitoare a imaginii, indiferent ce vizionati. Fiecare sursa este analizata in mod inteligent si imbunatatita pana la o rezolutie apropiata de 4K, de la transmisii TV, Blu-ray Disc, DVD-uri sau chiar clipuri video 4K de pe Internet. Va veti bucura de imagini 4K de o claritate incredibila, de culori mai realiste si contrast uimitor.

X-Reality PRO 4K: imbunatatiti fiecare imagine, pana la 4K


Descoperiti o lume captivanta de o claritate extraordinara. Fiecare pixel este imbunatatit frumos de cea mai puternica tehnologie de procesare a imaginii 4K de pana acum. Parti individuale ale fiecarei scene sunt comparate cu o baza de date speciala cu imagini care ajusteaza textura, contrastul, culorile si marginile. Diferenta este evidenta, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionati.

Afisaj TRILUMINOS


Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS imbogateste experienta dvs. de vizionare cu o paleta mai larga de culori si mai multe tonuri si nuante naturale. Un afisaj TRILUMINOS exceleaza in reproducerea nuantelor de rosu, verde si albastru - culori cunoscute ca fiind dificil de afisat cu acuratete pe televizoare. De asemenea, acesta afiseaza frumos nuantele pielii, datorita paletei vaste de culori si gradatiei precise.

Motionflow XR mentine cursivitatea actiunii


Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Aspect curat vazut din spate


Ascundeti cablurile, datorita unei structuri de panou pentru cabluri ascunse. Toate cablurile dvs. sunt complet ascunse in spatele panoului si sunt trasate prin centrul standului, astfel ca totul sa arate ordonat.

Google Cast: Nu interfereaza cu celelalte dispozitive


Televizoarele BRAVIA sunt compatibile cu Google Cast, astfel incat puteti transmite cu usurinta divertismentul preferat precum cel de pe YouTube de pe dispozitivul personal pe ecranul uimitor al televizorului BRAVIA. Puteti distribui de pe Android, IOS sau de pe laptop.

Spuneti ce doriti sa vedeti cu functia de cautare vocala


Petreceti mai putin timp navigand si mai mult timp vizionand. Cautarea vocala pe Android TV va ofera puterea cautarii Google, permitandu-va sa cautati continut pe mai multe servicii diferite, fara a va deranja sa introduceti textul, ceea ce consuma timp. Puteti primi si recomandari; de exemplu, in cazul in care cautati „comedii romantice” va fi afisata o lista de optiuni adecvate.

BRAVIA face cunostinta cu Android TV


Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Ganditi-va la toate lucrurile de care va bucurati pe smartphone sau tableta, afisate acum pe ecranul superb si mare BRAVIA. Noul Android TV de la Sony va permite sa va conectati si sa va bucurati de orice continut, de la aplicatii la filme, pe diferite dispozitive Android - in cel mai simplu si usor mod.

Google Play: Un univers de continut si aplicatii


Descoperiti filme si emisiuni TV, jocuri si multe altele pe Google Play. Bucurati-va intr-un mod complet nou de o uriasa selectie de aplicatii in continua crestere pe televizorul dvs.

Creat pentru auditie: ClearAudio+


Experienta de auditie poate fi la fel de realista ca cea de vizionare. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta care pare ca va invaluie. Auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround, indiferent ce vizionati.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic


Bucurati-va de un sunet de scena captivant, care va plaseaza direct in mijlocul actiunii. S-Force Front Surround simuleaza modul in care creierul coreleaza sursele de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate, utilizand numai canalele boxelor din stanga si din dreapta. Emuland in mod natural campurile de sunet tridimensional, va veti putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.

DSEE restabileste detaliile colectiei dvs. de muzica digitala  


Clipurile video de pe Internet cu rezolutie redusa, programele catch-up TV si alte fisiere audio comprimate nu au intotdeauna un sunet atat de grozav. O mare parte din informatiile audio se pierde in momentul in care fisierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecventei (in special frecventele inalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzatie de mai mult spatiu.

Clear Phase pentru frecvente uniforme, echilibrate


BRAVIA utilizeaza un model performant de computer pentru a analiza si compensa inexactitatile din raspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „esantionarea” frecventei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informatii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale raspunsului natural al boxei - rezultand un sunet pur, natural, cu o reproducere clara si omogena a tuturor frecventelor.

Bara de continut: gasiti totul cu rapiditate


Bara de continut discreta va permite sa gasiti filmul, serialul sau videoclipul pe care il cautati. Deschideti bara de continut si puteti continua vizionarea, in timp ce scanati prin programele TV, videoclipuri la cerere, serialele TV descarcate, si multe altele. Puteti chiar si sa personalizati bara de continut, pentru a afisa prima data continutul pe care il accesati cel mai des.

Imbogatiti-va vizionarea cu aplicatia TV SideView


Gasiti, inregistrati si comentati emisiunile preferate utilizand aplicatia TV SideView. Utilizati tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a vedea cel mai recent program TV, precum si cele mai populare programe TV. Odata ce ati gasit ceea ce doriti sa vizionati, puteti sa setati o alarma astfel incat sa nu ratati niciodata emisiunile preferate. Partajati-va reactiile in timp real si vedeti ce spun si ceilalti spectatori.

CARACTERISTICI


Tip LED
Tehnologii Motionflow XR
Android
Smart TV da
Functie monitor Da
Gama 2016


AUDIO


Sistem audio Dolby Digital
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet DTS, PCM, Clear Phase Speaker, Surround Effect, Sound Mode, S-Force, S-Master, Dolby Digital Plus / Pulse


VIDEO


Diagonala ecran (cm) 164
Tip display Edge LED
Rezolutie Ultra HD / 4K
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Face Area Detection, Picture Mode, Wide Mode, X-Reality PRO, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer,24p True Cinema, Live Colour,PhotoTV HD, CineMotion

Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE


Tuner digital DVB-T/C/S/S2
DVB-T2
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE


Player multimedia integrat Da


CONECTORI


Conexiune retea Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni Intrare HDCP
Bluetooth
RF In
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 3
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Intrari Scart (RGB) 2
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4
Slot pentru card PCMCIA 1


CARACTERISTICI GENERALE


Compatibil VESA 300 x 300
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1454 x 842 x 44 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1454 x 894 x 279 mm
Putere consumata 119 W
Culoare Gri
Dimensiuni (W x H x D) 1454 x 894 x 279 mm
Greutate (Kg) 24
Accesorii incluse Telecomanda
Manual de utilizare
Cablu de date

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.