Televizor LED Sony Bravia 65X8507C , Smart Android 3D , 164 cm,4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Sony Bravia 65X8507C , Smart Android 3D , 164 cm,4K Ultra HD de la Sony

Televizor LED Sony Bravia 65X8507C , Smart Android 3D , 164 cm,4K Ultra HD



Descoperiti mai multe detalii

Experimentati tehnologia 4K de la Sony si nu va veti mai intoarce la vechiul televizor. Aduceti la viata divertismentul TV preferat cu detalii fine si culori extraordinare. Explorati fara efort aplicatii, jocuri si o varietate tot mai mare de transmisii si continut 4K de pe internet care va asteapta.

 

4K Processor X1 - Un singur cip schimba totul

Bucurati-va de claritate, culori si contrast mai bune cu 4K Processor X1

Puternicul 4K Processor X1 confera imaginii calitate uimitoare, indiferent ce vizionati. Fiecare sursa este analizata si convertita la o rezolutie optima 4K, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc si DVD-uri la clipuri 4K pe internet. Imagini 4K incredibile cu o claritate exceptionala, culori realiste si contrast uimitor.

 

Claritate


Functia de imbunatatire cu precizie a detaliilor reduce zgomotul si intensifica detaliile in tot ceea ce vizionati, indiferent de sursa, pentru o imagine mai bine definita si mai clara.

 

Culoare


Functia de organizare precisa a culorilor analizeaza independent fiecare scena si pixel, aplicand in mod dinamic nuanta si tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

 

Contrast


Functia de imbunatatire dinamica a contrastului sporeste luminozitatea partilor luminoase de pe ecran, iar partile intunecate sunt de un negru mai intens si mai realist.

 

Imbunatatiti fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionati, vizionati cu 4K autentic

Indiferent de sursa, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternica tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate si comparate cu o baza de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionati.

 

4K Processor X1 – Imbunatatire de precizie a detaliilor


4K Processor X1 ofera detalii realiste, folosind algorii noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution. Aceste tehnologii avansate mentin impreuna texturile naturale si zgomotul redus a imaginilor si continutul rafinat al fisierelor originale si convertite.

 

Fiecare culoare prinde viata

O lume de culori naturale care iti taie respiratia

BRAVIA va aduce si mai multe culori naturale – acum perfectionate de puternicul procesor 4K X1 si tehnologia de organizare precisa a culorilor. Evidentiati emotia fiecarei scene cu nuante bogate si intense de rosu, verde si albastru. Veti beneficia de asemenea de o gama de culori mai ca extinsa niciodata, datorita afisajului unic TRILUMINOS de la Sony.

 

4K Processor X1 - Organizare precisa a culorilor


Organizarea cu precizie a culorilor oferita de 4K Processor X1 depaseste orice imbunatatire conventionala a culorilor, optimizandu-le in timp real. Acesta asigura performanta maxima de afisare si controlul perfect al reprezentarii fiecarei culori, pentru tonuri bogate si naturale.

 

Optimizeaza luminozitatea - cadru cu cadru


Functia de imbunatatire dinamica a contrastului imbunatateste contrastul pentru orice continut vizionat
Procesorul 4K Processor X1 asigura optimizarea continua a intervalului dinamic al luminozitatii ecranului, cadru cu cadru.

 

Interval dinamic ridicat (HDR) compatibil


Acest televizor este compatibil cu HDR, iar cu un afisaj TRILUMINOS, poate afisa o gama de culori mult mai larga, un contrast mai puternic si detalii imbunatatite.

 

Tot continutul 4K, indiferent de sursa

Acum puteti explora o lume de divertisment 4K adevarat, la dvs. acasa. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 si HDMI pentru 50p/60p, va puteti bucura de toate continuturile preferate.

 

BRAVIA face cunostinta cu Android TV


Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Ganditi-va la experientele pe care le apreciati pe smartphone sau tableta. Acum sunt mai bogate si mai bune decat oricand pe BRAVIA.

 

Accesati totul rapid


Gasiti tot ce va place, indiferent daca este prin transmisie sau prin internet, utilizand bara de continut sau cautarea vocala.

 

Asociat perfect


Trimiteti preferintele de pe smartphone pe televizorul dvs. cu Google Cast si utilizati telefonul ca si telecomanda.

 

Mii de aplicatii


Bucurati-va de o gama larga de aplicatii din Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, jocuri si mai mult decat atat, pe ecranul de mari dimensiuni.

 

Creat pentru auditie

Experienta de auditie poate fi la fel de realista ca cea de vizionare. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta si emotionanta care pare ca va invaluie. Auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround, indiferent ce vizionati.

 
Bucurati-va de mai multe detalii indiferent de ceea ce ascultati. DSEE este o combinatie de tehnologii audio care functioneaza impreuna pentru a oferi constant un sunet clar si bogat.
 
S-Force Front proceseaza semnalele audio pentru o experienta de auditie captivanta. Procesarea directa multicanal asigura un sunet surround clar la 360°.
 
Clear Phase regleaza fin raspunsul in frecventa al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursiva si mai echilibrata a tuturor frecventelor - sunete joase, medii si inalte.

CARACTERISTICI


Tip LED
Smart TV Smart TV
Functie monitor Da
Android Android 5.0


AUDIO


Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet S-Master, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, NICAM / A2


VIDEO


Diagonala ecran (cm) 164
Rezolutie Ultra HD / 4K
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Afisaj triluminos, 4K X-Reality PRO, Detectarea fetei (2K)
Setari mod imagine: Viu, Standard, Personalizat, Cinema, Fotografie, Sport, Joc, Grafica
Setari mod panoramic pentru PC
Mod panoramic automat, Motionflow XR 900 Hz, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Mod Film, Unghi de vizibilitate 178 / 178 grade


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE


Tuner digital DVB-T/C/S/S2, DVB-T2
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE


Player multimedia integrat Da


CONECTORI


Conexiune retea Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni 1 x RF in
MHL
Bluetooth
Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 3
Intrare video composite 2
Intrari component 1
Intrari Scart (RGB) 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4


CARACTERISTICI GENERALE


Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1453 x 78 x 844 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1453 x 265 x 892 mm
Putere consumata 149 W
Culoare Gri
Greutate (Kg) 25.5
Accesorii incluse: Telecomanda
Cablu alimentare
Manual de utilizare
Caracteristici speciale WiFi Direct, Browser Web, Oglindire ecran

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.