Televizor LED TCL 43DP600, 108 cm, Smart TV 4K Ultra HD, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED TCL 43DP600, 108 cm, Smart TV 4K Ultra HD, Clasa A de la TCL

43/50/55/65DP600 – O experienta video inovatoare 4K HDR si conectivitate avansata

Seria de televizoare inteligente DP600 aduce beneficii mult peste ceea ce ai putea astepta de la un televizor. Prin combinatia intre un design subtire si rafinat, o calitate spectaculoasa a imaginii 4K HDR si acces rapid la continut datorita SMART TV 3.0, DP600 este camaradul ideal pentru o experienta vizuala de calitate. Designul este si el un atuu: fiind minimalist, se poate incadra perfect in orice tip de interior, iar dimensiunea display-ului garanteaza vizionarea in conditii ergonomice a continutului. 

Seria DP600 va permite tuturor membrilor familiei sa se bucure de continutul preferat intr-o calitate exceptionala a imaginii, oferind o multime de beneficii din punct de vedere al experientei de utilizare si al posibilitatilor de personalizare.

1. IMAGINE DE CALITATE SUPERIOARA

Experienta 4K-Ultra HD iti ofera de 4 ori mai multi pixeli, de 4 ori mai multe detalii si vivacitate.



Rezolutia Ultra HD (3840 x 2160) este de 4 ori mai mare fata de cea Full HD. Vei ramane fara cuvinte in fata preciziei imaginilor de pe acest televizor. In plus, pentru ca formatul Ultra HD afiseaza o imagine cu peste 8 milioane de pixeli, nu vei rata niciodata niciun detaliu: faci parte din actiune.

HDR: un negru intens, contrast inalt si culori captivante
Datorita calitatii HDR te bucuri de o cromatica vivace si imagine precisa, cu reproducere exacta a nuantelor: totul pare atat de real, desi este in spatele ecranului. Astfel ti se ofera luxul de a experimenta continutul apreciat in cea mai buna forma posibila, indiferent de sursa de semnal: HDMI, emisiuni TV, USB, continut accesat de pe internet sau prin intermediul aplicatiilor. Trebuie doar sa fii pregatit pentru a trai la intensitate maxima spectacolele live si evenimentele sportive intr-o calitate HDR de neegalat.



Datorita tehnologiei Micro Dimming, ce analizeaza imaginea de pe ecran in aproximativ o suta de zone separate, pentru a adapta luminozitatea, calitatea imaginii este imbunatatita semnificativ pentru o experienta vizuala exceptionala, mai ales in intuneric.




PPI 1200 – imagini care iti vor surprinde placut ochii

Indexul de performanta al imaginii inalt, de 1200, iti va oferi cea mai frumoasa experienta vizuala datorita analizei integrate asupra rezolutiei, contrastului, culorilor, miscarii si tipului de ecran.

Seria de televizoare TCL DP600 cuprinde cele mai avansate tehnologii de procesare ale imaginii: 4K-UHD, HDR, Micro Dimming and 10-bit panel si tocmai din acest motiv valoarea PPI atinge 1200.




2. SUNET DOLBY AUDIO

Folosind tehnologia Dolby Audio ai parte de un sunet bogat, clar si puternic in televizor


Nu doar imaginea conteaza, sunetul de calitate o intregeste. Sistemul Dolby Audio integrat al televizoarelor DP600 ofera cea mai placuta sonorizare: surround (de jur imprejur), dinamic, de inalta claritate. Indiferent ca este vorba de filme, programe TV, videoclipuri online sau concerte, Dolby Audio garanteaza o calitate audio care sa raspunda celor mai exigente asteptari.



3. SMART TV – Usor, la indemana, adaptabil, pentru un acces rapid la continutul HDR 4K UHD

Cu SMART TV 3.0, este incredibil de usor sa te bucuri de continutul tau preferat, datorita functiilor predefinite, categoriilor recente si frecvent utilizate. In plus, cu TV + App Store, pot fi descarcate aplicatii, filme, videoclipuri si jocuri direct pe televizor. 
Si pentru ca sunt doua dintre platformele de continut foarte cautate, pentru aceasta serie de televizoare, Netflix si Youtube au o calitate HDR 4K prin SMART TV 3.0.


YOUTUBE, disponibil pentru tine la cea mai buna calitate: 4K UHD HDR

Acceseaza facil aplicatia preinstalata YouTube si poti vedea ce urmareste intreaga lume, de la cele mai populare videoclipuri muzicale la jocuri video si programe de divertisment cunoscute, stiri si multe altele. Bucura-te de toate functiile platformei video prin contul tau Youtube, aboneaza-te la canalele care iti plac, partajaza continutul cu prietenii si vizionati simultan de pe orice dispozitiv. Pe televizorul DP600, toate acestea sunt acum disponibile in calitate 4K UHD HDR.



NETFLIX – acum la tine acasa

Seriale, filme, spectacole si proiecte video speciale – toate sunt pe Netflix. Bucura-te de entertainment la tine acasa, cu unul dintre cele mai mari canale de online content din lume. Alegi ce programe vrei, inclusiv seriale originale Netflix, filme si documentare premiate. DP600 ti le ofera in calitate HDR 4K UHD.




Aplicatia T-Cast: Cu Smartphone-ul poti controla si distribui continut catre sau de la televizor

T-Cast este o aplicatie originala TCL, conceputa exclusiv pentru televizoarele inteligente ale acestei marci. T-Cast permite controlarea televizorul folosind un telefon smart. Poti transmite cele mai recente filme si seriale pe ecranul mare al televizorului si poti distribui fotografiile, videoclipurile si muzica la TV. T-Cast de la TCL trasforma, pe scurt, televizorul, telefonul si tableta intr-un sistem integrat inteligent si versatil.




Fondata in urma cu 35 de ani, TCL a devenit de-a lungul anilor unul dintre cei mai importanti lideri din industria electronica de consum. In prezent TCL este al doilea producator mondial de televizoare. Grupul TCL are peste 75.000 de angajati, 28 de laboratoare dedicate cercetarii si dezvoltarii si 22 de locatii de productie.
Concentrati in principal pe crearea de televizoare, TCL produce si o gama mai larga de produse electronice de larg consum: playere Blu-ray, tablete, frigidere, masini de spalat, produse audio si multe altele.
TCL Electronics este prezenta in peste 80 de tari si isi comercializeaza produsele in peste 160 de tari. Indiferent de tara de resedinta a clientilor lor: Statele Unite, Brazilia, China, Germania sau in alta parte, toata lumea poate beneficia de produse si tehnologii TCL.
 



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix
Tip procesor Dual Core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10 HLG
Tehnologii imagine 1200 PPI UHD Color Extender Mod Film Pure Image Ultra HD Mega Contrast Digital Noise Reduction Panel 10 bit UHD Upscaler
Rata de refresh 60 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Equalizer Down Firing Auto volume control
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 16 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Wi-Fi
Interfata 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x S/PDIF CI+ slot 1 x RF 1 x CVBS

CONSUM ENERGIE

Clasa energetica Clasa A
Consum energie electrica 70 W
Putere consumata in stand-by 0.27 W
Consum anual energie 103 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 970 x 623 x 185 mm
Dimensiune fara stand 970 x 572 x 78 mm
Greutate cu stand 7.6 Kg
Greutate fara stand 7.5 kg
Dimensiune cutie 1140 x 655 x 130 mm
Greutate cutie 10.3 kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 100 x 100
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.