Televizor MiniLed TCL 65C935, 164 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100hz, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor MiniLed TCL 65C935, 164 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100hz, Clasa G de la TCL

 

Culorile exceptionale ale QLED
 

Datorita tehnologiei de ultima generatie Quantum Dot, acest televizor TCL ofera culori cinematografice autentice, realizate din peste un miliard de culori si nuante. Toate culorile pe care le pot capta camerele de cinema. Acestea permit asigurarea unui nivel de reproducere a culorilor, a detaliilor si a profunzimii care nu este egalat de niciun alt televizor LED sau OLED.

 

 

Contrast superb, detalii si luminozitate extrordinare

 

Cel mai recent standard pentru continutul UHD este High Dynamic Range (Interval dinamic ridicat). 4K HDR PREMIUM 2000 ofera o experienta High Dynamic Range superioara, cu luminozitate ridicata, umbre exceptional definite si culori vii, fidele. Experimentati detalii incredibile ale imaginii, asa cum au intentionat regizorii de film. Imaginea pe care o vedeti este la fel de detaliata ca si in lumea reala. Experimentati profunzimea si detaliile imaginii!

 

 

Tehnologia unica TCL Mini-LED OD5 pentru o luminozitate uimitoare si control de precizie al contrastului

 

Tehnologia unica de retroilumiunare ofera contrast, luminozitate si uniformitate fara compromisuri, pentru o vizualizare incredibila in orice mediu. Distanta optica de 5 mm (OD 5) inseamna ca TCL a redus distanta dintre iluminarea din spate (retroiluminare) si ecranul LCD la 5 mm.

 

 

Ecran cu rezolutie nativa de 144 Hz pentru o dinamica premium

 

Bucurati-va de imaginile in miscare rapida (dinamice), cum ar fi meciurile sau filmele de actiune, cu o finete realista si detalii mai clare, datorita ecranului nostru cu o rezolutie nativa de 144 Hz. Nimic nu poate intrece imaginile dinamice la rezolutia nativa de 144 Hz.

 

 

Calitate HDR extrordinara, indiferent de sursa

 

Asigurati-va ca utilizati televizorul HDR la capacitate maxima - fie ca vizionati continutul Dolby Vision pe Netflix, Disney+ sau continutul HDR 10+ pe Amazon Prime Video, acest televizor TCL 4K HDR va accepta intotdeauna cel mai bun format. 

In plus, HDR Dolby Vision IQ optimizeaza calitatea imaginii pentru a o adapta la conditiile de iluminare a camerei. Dolby Vision IQ optimizeaza inteligent televizorul pentru o imagine perfecta in camera dvs. in orice moment. 

Exista o multime de modalitati de a obtine cea mai buna calitate a imaginii HDR la TV: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION si DOLBY VISION IQ.

 

 

Joaca ca un profesionist

 

Pentru gameri, un televizor receptiv este la fel de important ca unul cu o imagine buna. 

Noul standard al HDMI 2.1 permite rate de reimprospatare mai rapide, de pana la 4K la 120 fps si de pana la 4K la 144 fps (cadre pe secunda). HDMI 2.1 asigura, de asemenea, compatibilitatea cu cele mai recente generatii de console de jocuri si activeaza functii precum ALLM (Auto Low Latency Mode - Modul automat de latenta scazuta) si VRR (Variable Refresh Rate - Rata de reimprospatare variabila)*.

ALLM permite consolei de jocuri video sau placii grafice a PC-ului sa comute automat televizorul in modul „Joc” cu un decalaj foarte mic de intrare a unui joc pe TV de maxim 6 ms**.

VRR elimina efectele de „lag” (decalaj), sacadare si de rupere a cadrelor pentru o experienta de joc fluida si mai detaliata. 

Acest televizor are o rata de reimprospatare variabila (VRR) de 144 Hz: cel mai inalt standard din industria TV, perfect pentru jocuri e-sport si FPS: o experienta de joc perfecta si fluida, fara ruperea cadrelor. 

AMD Freesync premium pentru jucatorii seriosi, cu o experienta de joc fluida, fara ruperea cadrelor, la performante de varf.

Bara de joc TCL: nu parasiti niciodata jocul, vedeti toate optiunile de joc si va puteti personaliza experienta. 

 

* Este necesara cea mai recenta generatie de console de jocuri cu HDMI 2.1 sau cea mai recenta generatie de PC-uri cu HDMI 2.1.

** de 4K la 120 fps.

 

 

Divertismentul preferat. Cu putin ajutor de la Google

 

Google TV reuneste filme, emisiuni, programe TV si multe altele din toate aplicatiile si abonamentele dvs. si le organizeaza special pentru dvs. 

Este posibil ca unele aplicatii, continuturi si/sau functii sa nu fie disponibile in toate tarile. Sub rezerva disponibilitatii.

 

 

Aplicatia Google Assistant hands-free: faceti-va vocea auzita

 

Cu functia performanta de comanda vocala hands-free combinata cu Google Assistant, GoogleTV de la TCL simplifica si imbunatateste viata. 

 

* Este posibil ca functia de comanda vocala hands-free si Google Assistant sa nu fie disponibile in anumite limbi si tari. Aplicatia Google Assistant necesita o conexiune la internet/date. Se pot aplica tarife pentru traficul de date. Disponibilitatea si performanta anumitor functii si servicii depind de serviciu, dispozitiv si retea si este posibil sa nu fie disponibile in toate zonele.

 

 

O experienta audio captivanta ca la cinematograf in confortul casei

 

Seria TCL C93 dispune de un sistem audio ONKYO 2.1.2 captivant, cu difuzoare stereo frontale ONKYO integrate. Acesta ofera direct din difuzoarele frontale un sunet captivant pentru filmele, muzica si jocurile dvs. video. 

Seria TCL C93 dispune si de 2 difuzoare verticale ONKYO care va permit sa va bucurati de verticalitatea sunetului Atmos. 

In plus, seria TCL C93 dispune de un difuzor de bas dedicat. Sistemul audio ONKYO 2.1.2 de inalta clasa si Dolby Atmos va imbunatatesc experienta cu un sunet de calitate cinematografica, care duce experienta vizionarii unui film in urmatoarea dimensiune. 

Dolby Atmos si simbolul dublu D sunt marci inregistrate ale Dolby Laboratories.

 

 

Sa fim impreuna in acest moment

 

Apeluri vocale gratuite, simple si de inalta calitate sau apeluri video** cu televizorul TCL. 

 

*Necesita conectare cu un cont Google. 

**Apelurile video necesita o camera optionala.

 

 

Alexa iti lasa vocea sa-ti controleze lumea

 

Amazon Alexa traieste in cloud si devine tot mai inteligenta. Cereti-i lui Alexa sa puna muzica, sa asculte stirile, sa verifice vremea, sa regleze volumul televizorului, sa schimbe canalul TV, sa controleze locuinta inteligenta si multe altele. 

 

*Compatibilitatea asistentului Alexa va permite sa utilizati aplicatiile Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot si Echo Plus (achizitionate separat), pentru a va controla televizorul.

 

 

Design metalic premium fara rama, cu suport central

 

Seria TCL C93 este dotata cu un suport central metalic elegant, astfel incat acest televizor cu ecran mare poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata din locuinta. 

Fara rama pe partea din fata pentru un ecran mai mare si mai multe imagini care va plac. 

Acest concept de design ultra-subtire foloseste metal veritabil, ceea ce il face nu numai o piesa eleganta de artizanat, ci si una durabila, care se va integra in locuinta dvs. 

Eleganta functionala imbinata cu performanta intr-o armonie perfecta.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 164 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display QLED
Tehnologie speciala Mini LED
Claritate imagine 4K
An aparitie 2022
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Google TV
Aplicatii Video Streaming

YouTube

Netflix

Amazon Prime

Disney+

HBO Max

Caracteristici cheie

Asistent vocal inteligent

Airplay 2

Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in Alexa ready
Tip procesor Quad core
Capacitate stocare 20.9 GB 22.4 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR

HDR 10

HDR 10+

HLG

Dolby Vision IQ

Tehnologii imagine

Quantum Dot

Dynamic Tone Mapping

AiPQ 2.0 Engine

4K HDR Premium 2000

UHD Deep Learning AI SR

Functii gaming

VRR (Variable Refresh Rate)

ALLM (Auto Low Latency Mode)

Compatibil FreeSync Premium

Rata de refresh 144 Hz
Tuner digital integrat

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio

Dolby Atmos

Dolby AC-4

Dolby TruHD

Sistem audio 2.1
Putere difuzoare integrate 40 W
Subwoofer integrat Da
Putere subwoofer 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata

1 x USB

1 x Jack 3.5 mm

1 x RJ-45 CI+ slot

1 x HDPC 2.3

4 x HDMI 2.1

1 x Digital Optical Out

Standard Wi-Fi 802.11 ax/ac/n
Versiune Bluetooth 5.2

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 130 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 286 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1446 x 298 x 905 mm
Dimensiune fara stand 1446 x 44 x 860 mm
Greutate cu stand 27.2 Kg
Greutate fara stand 24 Kg
Dimensiune cutie 1645 x 185 x 990 mm
Greutate cutie 33.7 Kg

ACCESORII

Continut pachet

Cablu alimentare

Telecomanda

Manual utilizare

Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 400 x 300
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.