Televizor LED Tesla 24S306BH, 61 cm, slim DLED, HD Ready

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Tesla 24S306BH, 61 cm, slim DLED, HD Ready de la TESLA

Calitate a imaginii inegalabila in categoria lui de pret, tuner DVB-C/T2/S2 pentru un pachet digital si satelit complet, canal CI+ pentru o selctie mai mare a programelor, un buton joystick pentru o navigare simpla, toate conexiunile necesare si un design elegant - caracteristici premium la un pret minim.

De acum toti putem avea un televizor minunat

Elegant si fiabil, televizorul Tesla din seria 3 cu ecran A+, echipat sa primeasca semnal digital si satelit, toata conectivitatea necesara, cu design versatil si pret convenabil face ca standardele mondiale sa fie mai mult decat accesibile.

Optimizati calitatea imaginii la un nivel apropiat celui FHD

Ultra Clean View analizeaza continutul afisat utilizand un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video nu este de calitate Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul FHD.

O diferenta vizibila

Vei observa imediat contrastul clar si culorile vii, superioare chiar si televizoarelor din gama de lux. Ce nu vei observa, dar isi vor face simtita prezenta, sunt ecranele de tip A+ care asigura cea mai ridicata calitate a imaginii in timp ce elimina apartia pixelilor "morti". Si asta nu e tot: datorita player-ului USB, caracteristicilor PVR pentru inregistrarea dispozitivelor externe, toate conexiunile necesare si serviciile de mentenanta garantate, Tesla TV Seria 3 ofera un echilibru intre calitate si pret incomparabil.

LED

Ecranul TFT LCD sau cu LED-uri care utilizeaza tehnologia (diode emitatoare de lumina) pentru lumina de fundal in loc de (catod rece fluorescente) tehnologia CCFL. Tehnologia de iluminare cu LED-uri a ecranului are un contrast mai mare si un consum de energie mai mic in comparatie cu vechiul iluminat de tip CCFL.

HD Ready

HD Ready este un standard de inalta definitie ecran cu o posibila posibilitate de material video la o rezolutie de 720p. Rezolutia ecranului care de sustinere HD (High Definition) standard este in principal 1280x720px, desi variaza in functie de tehnologia ecranului.

HDMI

277/5000 HDMI (High-Definition Multimedia Interface) este un standard digital, pentru transmiterea combinata a imaginii si a sunetului de inalta calitate. HDMI este o alternativa digitala la standardele analogice audio / video, cum ar fi: cablu coaxial, video compozit, S-Video, SCART, video component si VGA.

USB 2.0

USB 2.0 (Universal Serial Bus) este o tehnologie de transfer de date cu un numar mai mare posibil pentru unitatea care accepta tehnologia USB.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Direct LED
Tehnologii DLED
Tip TV Nu
Gama 2016

AUDIO

Sistem audio 2 X 6 W
Iesire sunet (RMS) 2x6W
Caracteristici superioare sunet Sound Mode: Standard, Movie, Music, Sports, User Adjustable Sound Controls, Dolby Processing, Surround Sound Virtual

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 60
Tip display Plat
Rezolutie 1366 x 768
Contrast dinamic 100.000:1
Luminozitate 450
Timp de raspuns 8 ms
Aspect imagine Standard/Mild/Dynamic/User
Rezolutie ecran (pixeli) 1366 x 768
Caracteristici superioare imagine Control imagine ajustabila, Color Preset: Medium/Warm/User/Cool
Unghi de vizibilitate 178 / 178

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2
Redare video MPEG1/2, MP4, H264, H265, MKV, AVI, FLV, JPG, PNG, BMP
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiuni Slot CI+
Intrare PC (D-sub 15 pini) 1
Intrari component 1
Intrari Scart (RGB) 1
Minijack casti Da
Porturi HDMI 1

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 554x332x68mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 554x368x116mm
Putere consumata 34 W
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D) 554x368x116mm
Greutate (Kg) 2.3 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      61
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.