Televizor Tesla 32T320BH, 81 cm, HD, LED

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Tesla 32T320BH, 81 cm, HD, LED de la TESLA

 

 

Ochii tai au nevoie de o pauza

 

Evita sa iti obosesti ochii din cauza unor „zgomote” vizuale neplacute sau imagini neclare. Reducerea zgomotului MPEG “in mod automat” curata imaginile de pe ecran, in special atunci cand proceseaza continut cu rezolutie redusa.

 

 

Culori aprinse

 

Televizoarele Tesla ofera o experienta excelenta de vizionare, cu culori vii, contrast deosebit si detalii imersive care te vor tine pe marginea scaunului. Fara zgomot de imagine, nici o imagine incetosata si niciun continut cu rezolutie scazuta care sa oboseasca ochii, indiferent de unghiul din care privesti.

 

 

Simplitatea la dispozitia ta

 

Optiunile de conectare, cautarea de canale, modurile de comutare si rezolutiile, plus setarile avansate...Aceste lucruri pot parea uneori descurajante, dar nu iti face griji! Televizoarele Tesla sunt atat de usor de utilizat, astfel incat toata lumea poate alege cea mai buna optiune.

 

 

Arata bine din orice unghi te-ai uita

 

Televizoarele Tesla vin intr-o gama larga de dimensiuni, toate proiectate cu mare atentie si create pentru a se potrivi oriunde. Arata bine din orice unghi, chiar si atunci cand sunt oprite.

 

 

Mai multe moduri de vizionare

 

Acest televizor ofera mai multe moduri de vizualizare – Dynamic, Standard, Natural, Movie, Stadium si Personal. Schimbati optiunile si vizionati continut diferit si veti percepe cu siguranta diferenta.

 

 

Sunet de inalta calitate

 

Difuzoarele de la acest televizor fac magie, datorita tehnologiei integrate de procesare a sunetului Dolby, oferindu-ti o experienta virtuala de sunet surround, asemanatoare cu cea de la cinema, acasa.

 

 

Experienta multimedia

 

Pur si simplu conecteaza unitatea flash si poti reda un film sau sa rasfoiesti albumul foto preferat. Indiferent de formatul de fisier, acest televizor se poate descurca.

 

 

Hotel mode

 

Trebuie sa mentii televizorul sub control? Alege doar optiunea pentru modul Hotel. Blocheaza caracteristici specifice, cum ar fi nivelul de volum sau canale. Acest lucru poate fi util si daca ai copii mici.

 

 

Eficienta energetica

 

Acest model are clasa de eficienta energetica A +.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa energetica
      A+
    • Diagonala Ecran (cm)
      81
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Non Smart TV

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.