Televizor Tesla, 43K625BUS, 109 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Tesla, 43K625BUS, 109 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G de la TESLA

Bun venit la webOS

webOS este un sistem de operare TV inteligent, creat pentru a oferi o experienta audio-vizuala excelenta, in timp ce sprijina sistemele de difuzare TV de pe piata globala. Suporta Dolby audio, HDR, HLG, precum si cele mai bune aplicatii de continut din lume: Netflix, YouTube, Prime video etc.

 

 

Sa cante muzica

Noul nostru amplificator audio de clasa D si difuzoarele puternice BOX iti vor transforma camera de zi intr-un ring de dans adecvat! Acest televizor te va uimi cu sunetul uimitor, iar aplicatia Music player duce experienta de a asculta melodiile preferate la un cu totul alt nivel. Iti permite sa redai muzica chiar si atunci cand ecranul televizorului este oprit.

 

 

Telecomanda magica

Utilizeaza telecomanda magica aproape ca un mouse de computer: acesta este un dispozitiv universal care va inlocui doua sau mai multe telecomenzi pe care le ai in jur, fara sa stii niciodata pe care ar trebui sa o utilizezi. Poti mari detaliile importante, poti derula sau sa te deplasezi prin meniu, poti utiliza tastele rapide sau butoanele de acces rapid - setate cu usurinta pentru a deschide automat anumite aplicatii.

 

 

Sistem de recunoastere a vocii AI

Sistemul de recunoastere vocala ThinQ AI incorporat accepta mai mult de 13 limbi diferite. De la optiuni de cautare la functii de meniu, poti controla televizorul, poti cauta orice informatie, poti  reda muzica sau poti rasfoi filme si emisiuni TV doar vorbind cu telecomanda magica!

 

 

Conectivitatea conteaza

Conecteaza televizorul cu computerul sau cu telefonul prin wireless (Miracast, DLNA) pentru a naviga prin documente si imagini pe ecranul mare si gestioneaza dispozitivul cu telecomanda televizorului. Ai programat un joc important, dar copiii dorm? Alege dintre doua optiuni convenabile: 1) foloseste castile Bluetooth sau 2) utilizeaza aplicatia ThinQ pentru a controla televizorul, a transfera sunetul pe castile smartphone-ului si a creste volumul!

 

 

Simplitate si echilibru

Sistemul de operare al acestui televizor este construit pentru a integra bucuria televizorului traditional in direct cu continutul online contemporan, de masa, oferind un echilibru uimitor intre transmisiile in direct si programele la cerere. Folosind meniul principal, puteti gestiona cu usurinta toate intrarile, setarile si dispozitivele conectate.

 

 

Optiuni nelimitate

Multifunctional? Nicio o problema cu acest televizor Tesla – este usor sa imparti ecranul, astfel incat sa poti viziona la televizor (sau sa joci jocuri video prin consola/PC conectat prin HDMI) si sa navighezi pe internet in acelasi timp! Creeaza cu usurinta comenzi rapide, muta aplicatiile si acceseaza orice setari, precum si modifica dimensiunea, literele sau chiar pozitia subtitrarilor.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 109 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2022
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare webOS
Versiune sistem operare 5.0
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBO Go
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Google assistant ready
Tip procesor Quad core
Capacitate stocare 8 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10
Tehnologii imagine MPEG Noise reduction ThinQ AI voice recognition
Rata de refresh 60 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Processing
Putere difuzoare integrate 20 W
Subwoofer integrat Nu
Putere subwoofer 0 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Composite In CI+ slot 2 x USB 1 x RCA Out

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 65 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 958 x 172 x 580 mm
Dimensiune fara stand 958 x 72 x 558 mm
Greutate cu stand 6.7 Kg
Greutate fara stand 6.6 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare Telecomanda Magic motion

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 400 x 200
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.