Televizor Toshiba 55U3963DG, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Toshiba 55U3963DG, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A+ de la Toshiba

 

Unknown Image

 

Eleganta si inteligenta pentru casa ta

 

Designul nobil intalneste echipamente de inalta tehnologie

Cu Smart TV de la TOSHIBA puteti aduce placerea vizionarii televizorului cu o atmosfera de cinema in camera dvs. de zi. Lasa-te inspirat de bogatia detaliilor si de impresionanta rezolutie 4K Ultra HD a ecranului de 55 inci (139 cm). Datorita tunerului triplu integrat (DVB -T2 / -C / -S2) puteti receptiona TV prin satelit, cablu sau antena direct pe dispozitiv, fara niciun receptor suplimentar.

Unknown Image

Calitate de lunga durata

 

Numele TOSHIBA reprezinta inovatia tehnologica de zeci de ani. Fie ca sunt notebook-uri, suporturi de stocare sau televizoare - toate produsele TOSHIBA combina o calitate excelenta si un design elegant cu o durata lunga de viata.

 

Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image

 Varietate de conexiune

 

Fie ca sunt console de jocuri, DVD recordere sau laptopuri, cu numeroase conexiuni precum 3x HDMI 2.0 (CEC + ARC), 2x USB 2.0 cu media player, CI +, VGA, Bluetooth si multe altele. televizorul este pregatit pentru toate conexiunile posibile.

Dolby Vision HDR

 

Scufundati-va in imagini fabuloase. Dolby Vision este formatul HDR preferat pentru producatorii de filme din intreaga lume. Se transmit metadate dinamice care calculeaza si afiseaza exact nivelurile de luminozitate potrivite pentru fiecare televizor si fiecare secventa de film.

Sunet de Onkyo

 

In cooperare cu Onkyo, va oferim o experienta sonora complet noua. Difuzoarele incorporate asigura o calitate audio clara pentru dialoguri si muzica, precum si un sunet realist si precis care poate fi auzit de oriunde din camera.

Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image

4K Ultra HD

 

Bucurati-va de imagini stralucitoare cu claritatea detaliilor de patru ori mai mare datorita rezolutiei 4K UHD si tehnologiei moderne LED. De asemenea, va puteti bucura de evenimente sportive si scene de actiune rapide, fara miscari sau urme de miscare.

Smart TV mai sigur

 

Folositi posibilitatile World Wide Web pentru a naviga, cumpara, juca sau in retelele sociale. Pentru a va proteja confidentialitatea, toate televizoarele noastre inteligente accepta liniile directoare ale biroului de stat bavarez pentru supravegherea protectiei datelor.

Video la discretie

 

Folositi aplicatiile preinstalate de la Amazon Prime Video, Netflix, Maxdome si Freenet Video, cu care puteti urmari oricand cele mai noi blockbustere si seriile de succes. Asadar, ti se garanteaza ca nu vei rata din nou o poveste de dragoste sau o intriga deturnata a eroilor din seria ta.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa energetica
      A+
    • Diagonala Ecran (cm)
      139
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.