Televizor LED HD Vortex, 71cm V28CT800

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED HD Vortex, 71cm V28CT800 de la Vortex

Calitatea unei transmsiuni TV depinde foarte mult si de televizorul de pe care este urmarita. VORTEX LEDV-28CT800 este un televizor cu ecran de 71 cm in diagonala, ce poate reda imagini la calitate superioara High Definition. Acum meciurile echipei favorite sau emisiunea preferata se pot viziona la o calitate video superioara.

Porturi HDMI si USB - divertisment la discretie

Indiferent daca doresti sa urmaresti cel mai nou film de la Hollywood sau daca vrei sa asculti trupa preferata, poti conecta prin cele 3 intrari HDMI sau prin portul USB diverse dispozitive portabile, de la un simplu stick flash USB, pana la dispozitive de ultima generatie, precum un smartphone sau tableta.

 

 

 

Divertisment complet - Sunet stereo

O imagine superioara trebuie intotdeauna completata de un sunet pe masura. Televizorul Vortex LEDV-28CT800 dispune de sistem audio stereo, puterea boxelor incorporate fiind de 10W fiecare.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      71
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.