Minitocator BEKO CHG6400W, putere 400 W, vas de sticla capacitate 1L, 2 cutite otel inoxidabil, pad anti-alunecare, culoare alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Minitocator BEKO CHG6400W, putere 400 W, vas de sticla capacitate 1L, 2 cutite otel inoxidabil, pad anti-alunecare, culoare alb de la Beko

Un partener ideal in bucatarie. Mini-tocatorul Beko CHG6400W este dotat cu 2 cutite din otel inoxidabil, potrivite pentru tocarea legumelor mici, a ierburilor si chiar pentru prepararea mancarii pentru bebelusi. Componentele si accesoriile sunt detasabile si pot fi curatate in masina de spalat vase.

Recipient din sticla

Vasul de tocat este din sticla cu o capacitate de stocare a alimentelor de 1L si este rezistent la curatarea in masina de spalat vase.

2 cutite otel inoxidabil

Cele 2 cutite din otel inoxidabil sunt potrivite pentru tocarea legumelor mici, ierburi si chiar pentru prepararea mancarurilor pentru copii.

Curatare

Componentele minitocatorului sunt detasabile si sigure pentru a fi puse in masinile de spalat vase.

Suport anti-alunecare

Mini tocatorul este prevazut cu un suport anti-alunecare care iti ofera usurinta in utilizare.

Putere (W)

Voltaj (V)

Oprire printr-o singura apasare

400

220-240

Da

Capacitate vas (l)

Frecventa (Hz)

 

1

50-60

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.