Philips Tocator OnionChef HR2505/90, 500 W, 1.1 l, 2 functii, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tocator OnionChef HR2505/90, 500 W, 1.1 l, 2 functii, negru de la Philips

Toaca precum un bucatar profesionist

Toaca ceapa, carne si multe altele

Tehnologie ChopDrop

Tehnologie ChopDrop

Stiind cat este de neplacuta si de dificila tocarea cepei, Philips a dezvoltat in mod inteligent tehnologia ChopDrop pentru a-ti permite sa le tai usor ca un bucatar profesionist. camera conceputa in mod unic mentine ceapa in interior, in timp ce cele trei lame ascutite taie. Dupa ce bucatile ajung la dimensiunea optima, acestea sunt evacuate in bol: uscate si uniforme de fiecare data. Perfect pentru ceapa, dar si legume, fructe, branza, nuci si multe altele.

Motor puternic de 500 W

Cu motorul puternic de 500 W al tocatorului Philips OnionChef, poti fi sigur(a) ca poti toca si ingrediente tari, rapid si usor.

Motor puternic de 500 W
Tocare grosieră cu ChopDrop

Tocare grosiera cu ChopDrop

Tocatorul Philips OnionChef utilizeaza o viteza redusa optima pentru tehnologia sa ChopDrop. Acest lucru te asigura ca vei obtine intotdeauna bucati uscate si uniforme de ceapa si alte ingrediente delicate, precum dovlecei, oua fierte, ardei, mozzarella, cat si ingrediente tari, precum nuci, morcovi si multe altele. Ideal pentru preparatele zilnice preferate, cat si pentru aperitive (salsa, tzatziki), sosuri, risotto si multe altele!

Tocare fina cu lama HS

Ca orice alt bucatar profesionist, tocatorul Philips OnionChef, gratie lamei sale de mare viteza, iti permite sa obtii rezultate fine pentru o mare varietate de ingrediente, precum carne, nuci, fructe uscate, plante aromatice, Parmezan, ciocolata si multe altele. Toaca marunt carnea pentru biftec tartare, chiftelute, sos Bolognese sau taco; prepara acasa pesto si humus, batoane energetice sau pur si simplu un dressing proaspat pentru salata preferata.

Tocare fină cu lama HS
Selectare automată a vitezei

Selectare automata a vitezei

Tocatorul Philips OnionChef este echipat cu 2 viteze si selectarea automata a vitezei. Diversele functii necesita diferite viteze pentru a obtine rezultatul optim - viteza redusa pentru tocarea grosiera cu tehnologia ChopDrop si viteza ridicata pentru tocarea fina cu lama separata pentru viteza ridicata. Produsul detecteaza functia dorita si regleaza automat viteza necesara automat pentru asigura obtinerea rezultatului final dorit de fiecare data.

Operare usoara prin apasare

Activarea Philips OnionChef nu poate fi mai usoara - pur si simplu apasa partea superioara a produsului spre bol. Fara alte butoane, setari sau comutatoare. Toaca precum un bucatar profesionist printr-o simpla atingere.

Operare uşoară prin apăsare
Bol mare de 1,1 l

Bol mare de 1,1 l

Tocatorul Philips OnionChef dispune de un bol mare de 1,1 l. Iti permite sa prepari cantitatea necesara din ingredientele esentiale.

Lavabil in masina de spalat vase

Tocatorul Philips OnionChef este usor de curatat. Poti clati toate piesele cu apa sau le poti aseza in masina de spalat vase

Lavabil în maşina de spălat vase

Lame ascutite din otel inoxidabil

Tocatorul Philips OnionChef este echipat cu lame ascutite din otel inoxidabil. Cele trei lame fine ale tehnologiei ChopDrop asigura o tocare uscata si uniforma a ingredientelor delicate fara a le toca. Totusi, lama de tocat de mare viteza, furnizata separat, poate zdrobi chiar si ingrediente tari.

Este nevoie de o singura taiere

Camera mare ChopDrop a tocatorului Philips OnionChef este conceputa sa-ti permita sa plasezi in interior o intreaga ceapa taiata in jumatate. Acum trebuie doar sa o decojesti si sa o tai o data cu cutitul. OnionChef face restul pentru tine, eliminand orice neplaceri cauzate de procesarea ei.

Accesorii


Inclus Accesoriu de radere mare,Accesoriu de radere marunta
Tara de origine Fabricat in China


Design si finisare


Culori Negru
Material lama Otel inox
Specificatii generale
Caracteristicile produsului Lavabil in masina de spalat vase

Durabilitate


Ambalaj > 90% materiale reciclate
Manual de utilizare 100% hartie reciclata
Specificatii tehnice
Vas capacitate 1,1 L
Alimentare 500 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.