Razatoare/feliere AURA Russell Hobbs 22281-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Razatoare/feliere AURA Russell Hobbs 22281-56 de la Russell Hobbs

Razatoare/feliere 4 accesorii si pentru desert/fructe congelate inox AURA NOU

Aura Slice & Go Multi are o varietate de functii pentru o serie intreaga de sarcini, iar fiecare dintre ele iti va face viata mai usoara. Rade morcovii si varza pentru salate, feliaza fin legumele pentru garnituri, rade branzeturi, si face deserturi delicioase si sanatoase din fructe congelate!

 

Alege din cele 3 lame colorate pentru feliere, radere fina sau groasa, iar apoi introdu in tub bucati intregi de alimente si priveste cum Aura Slice & Go Multi le maruntelste imediat. In plus, un accesoriu pentru prepararea deserturilor este inclus, care transforma instant fructele tale favorite intr-un desert rece sanatos, fara sa mai trebuiasca sa adaugi zahar sau lapte!

Aura Slice & Go Multi are un spatiu pentru depozitare integrat, asa ca toate accesorile tale for fi depozitate in interiorul lui pentru a mentine lucrurile organizate in bucatarie.

3 Lame

3 Lame

Alege dintre 3 lame pentru feliere, radere groasa si radere fina. Lamele pot fi depozitate compact in interiorul tubului de alimentare.
Accesoriu pentru Deserturi Congelate

Accesoriu pentru Deserturi Congelate

Include accesoriu penntru prepararea deserturilor din fructe congelate - gustari asemanatoare inghetatei, dar fara zahar.

CARACTERISTICI

  • Tub de serbire direct pentru mai putina dezordine si o curatare mai usoara
  • 250W
  • Discuri din otel inoxidabil pentru feliere si radere cu coduri de culori:
    • Disc feliere
    • Disc razatoare groasa
    • Disc razatoare fina
  • In plus include accesoriu pentru prepararea deserturilor din fructe congelate
  • Spatiu integrat pentru depozitarea accesoriilor in interiorul tubului de alimentare
 
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.