Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
263,45 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 264,64 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MQ7231

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb de la Tefal

4 lame dedicare pentru o varietate de utilizari

Tocatorul Multi Moulinette ofera o solutie unica pentru prepararea alimentelor in 6 moduri diferite! Foloseste cele 2 lame ascutite pentru a taia verdeturi, amesteca legume si pentru a toca carnea. Pentru macinarea condimentelor, a cafelei sau pentru a zdrobi gheata, acest tocator iti pune la dispozitie un set de 2 lame zimtate. Mai mult, poti emulsiona sosuri delicioase datorita accesoriului pentru sosuri inclus in pachet. Multi Moulinette este un tocator compact, cu o putere de 500 W si permite prepararea alimentelor in cantitati de pana la 300 g/500 ml datorita recipientului de mari dimensiuni.

Ultra versatil, iti pune dispozitie toate functiile necesare pentru nevoile tale zilnice, indiferent ce ingredient alegi

Obtine rezultatele dorite in doar cateva secunde, datorita lamelor dedicate: lamele ascutite ofera rezultate excelente pentru verdeturi, legume si carne, in timp ce lamele zimtate, in combinatie cu motorul de 500 W, au fost concepute pentru ingredientele dure, precum boabele de cafea si gheata. Foloseste accesoriul dedicat pentru preparare de sosuri delicioase precum maioneza, chiar la tine acasa. Multi Moulinette este usor de folosit datorita sistemului sau de presiune si a bazei sale ce poate fi folosit si pe post de capac pentru recipient. Tocatorul este compatibil cu masina de spalat vase, dar poate fi spalat si de mana datorita lamelor detasabile. Produsul este compact si usor de depozitat, dispune de un sistem de stocare al cablului de alimentare si accesoriile pot fi depozitate in interiorul recipientului. Multi Moulinette este fabricat in Franta si este reparabil timp de 10 ani.
 
Tocator cu 6 functii pentru toate tipurile de ingrediente

Datorita lamelor dedicate si a accesoriu pentru sosuri, Multi Moulinette 6 in 1 este aliatul perfect pentru a taia, amesteca, toca, macinare, zdrobi si chiar emulsiona ingredientele.
 
2 lame ascutite pentru ingrediente moi

Cele 2 lame ascutite ofera rezultate inalte de taiere pentru ingredientele moi, conservand fibrele din verdeturi, ceapa, usturoi sau carne. Asigura rezultate de taiere de durata.
 
2 lame zimtate pentru ingrediente dure

Lamele zimtate ofera performanta de lunga durata pentru ingredientele dure, precum boabele de cafea, nuci, chiar si gheata.
 
Accesoriu pentru sosuri

Acesta prepara sosuri emulsionate, de la maioneza pana la aioli (sos de usturoi), inclusiv tartar.
 
Performanta inalta

Motorul puternic de 500 W ofera rezultate rapide.
 
 
Capacitate mare

Vasul din plastic are o capacitate de 500 ml/300 g pentru a prepara o cantitate mare de ingrediente.
 
Baza multifunctionala 2 in 1

Baza aderenta poate fi folosita pe post de capac pentru vasul de plastic.
 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Tocator
Putere (W) 500
Capacitate 0.5 l
Trepte viteze 2

FUNCTII APARAT

Feliere Da
Maruntire Da

DETALII TEHNICE

Material bol Plastic
Culoare Alb
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.