Mini Tocator manual Tefal, 900 ml, verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
109,62 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 110,81 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 4.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430275591

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mini Tocator manual Tefal, 900 ml, verde de la Tefal

Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singura miscare!

Calea rapida si simpla de a toca orice tip de ingredient in forma dorita! Prepararea retetelor tale favorite nu a fost niciodata mai usoara datorita tocatorului manual Tefal 5 Second! Acesta beneficiaza de un set de lame independente ce vor asigura rezultate de taiere perfecte.


Tocatorul manual Tefal 5-Second: Sesiuni de tocat perfecte dintr-o singura miscare!

Bucura-te de mese sanatoase preparate rapid chiar la tine acasa datorita tocatorului manual Tefal 5 Second. Sistemul sau patentat asigura sesiuni de tocat rapide si fara efort datorita rotorului cu lame independente.

Lamele sale din inox ultra rezistent sunt ideale pentru a toca orice tip de ingredient, in timp ce sistemul de blocare ofera siguranta deplina. Recipientul transparent asigura o monitorizare perfecta a dimensiunii de taiere: o miscare lunga va oferi ingrediente fin taiate. Manerul ergonomic si baza aderenta ofera confort sporit in utilizare.

De asemenea, tocatorul Tefal 5 Second include in pachet un recipient de 900 ml si un suport pentru lame - perfect pentru a prepara retetele tale favorite pentru intreaga familie!


Economiseste timp!

Activeaza tehnologia patentata cu o simpla miscare, aceasta avand la baza un sistem de 2 lame independente in interiorul capacului pentru sesiuni de tocat rapide si rezultate impresionante! Tefal 5 Second poate toca orice tip de ingredient chiar si pe cele dificile precum nucile, migdalele si ceapa.
Taiere rapida

Obtine rezulatele mult dorite datorita sistemului patentat integrat in capacul tocatorului ce va accelera procesul de taiere al ingredientelor.
Control absolut

Ajusteaza dimensiunea de taiere a ingredientelor dupa bunul plac. O miscare lunga va oferi ingrediente tocate fin. Monitorizeaza dimensiunea de taiere datorita recipientului transparent.
Toaca orice tip de ingredient!

Tocatorul beneficiaza de lame din inox ultra rezistente si ofera o performanta maxima de taiere pentru orice tip de ingredient.
Utilizare fara sursa de curent

Nu este nevoie ca tocatorul sa fie conectat la o sursa de curente pentru a fi folosit, ceea ce il face ideal pentru a fi utilizat oriunde si oricand!
Utilizare sigura si confortabila

Tocatorul ofera o varietate de functii inteligente precum un sistem de blocare, baza aderenta si maner ergonomic din material moale pentru confort sporit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tocator alimente
Material Plastic, Inox
Culoare Verde


DIMENSIUNI

Lungime 120 mm
Latime 120 mm
Greutate 0.26 Kg

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.