Panasonic Trimmer pentru barba ER-GB86-K503, lavabil, 0.5-30mm, acumulator sau la retea, 3 accesorii, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Trimmer pentru barba ER-GB86-K503, lavabil, 0.5-30mm, acumulator sau la retea, 3 accesorii, Negru de la Panasonic

Tundere cu putere si control incredibile

Masina de tuns barba ER-GB86, cu motor c.c. cu cuplu ridicat, tunde la o lungime intre 0,5 si 30 mm. Astfel, aveti intotdeauna un control total asupra stilului.

 

Tundere uniforma pentru aranjarea barbii in stilul barbierului

Motor c.c. cu cuplu ridicat Echipata cu un motor puternic pentru tundere uniforma, chiar si in cazul barbilor tari si dese. Permite tunderea confortabila a barbilor lungi si dese, pe care lamele conventionale le ciupesc foarte usor.

 

Tundere uniforma pentru aranjarea barbii in stilul barbierului

Pentru a prinde mai multe smocuri de par cu o singura miscare, noul sistem de lame are un unghi de atac mai mare intre lame. Aceasta caracteristica permite prinderea eficienta a smocurilor de par lungi si dese din zona de tundere. *¹ In comparatie cu modelul ER-GB40.
 

Accesoriu de 30 mm pentru aranjarea facila a barbilor lungi

Este dificil sa tundeti uniform o barba lunga. Totusi, pieptenele acestui accesoriu aliniaza cu precizie smocurile de par atunci cand trece prin barba, pentru a permite tunderea la o lungime egala. Acum puteti da o forma atractiva unei barbi lungi chiar daca sunteti un utilizator incepator.


 
Mai multe setari ale lungimii de tundere

Comutarea intre cele trei accesorii va permite sa ajustati lungimea de tundere de la 0,5 la 30 mm in 58 de trepte de 0,5 mm. Aceste accesorii tip pieptene asigura o gama larga de posibilitati de aranjare. *¹ Tunderea la 0,5 mm este posibila atunci cand nu utilizati niciun accesoriu. Nu este posibila setarea la 10,5 mm si la 20,5 mm.


O barba uniforma cu ajutorul noilor lame cu varf mai lat

Lamele au varfuri mai late pentru a prinde smocurile de par, chiar daca acestea sunt netezite sau incretite. Dupa tundere, barba este netezita frumos, fara zone cu lungime inegala. Lama noua: Varfurile lamelor sunt mai late, astfel ca acestea ating perciunii pe o suprafata mai mare si ii ridica pe cei carliontati sau neteziti. Lama conventionala: Varfurile lamelor sunt inguste, astfel ca perciunii pe care ii ating scapa, ceea ce face dificila ridicarea perciunilor neteziti.


Cadran de ajustare rapida

Comutarea intre cele trei accesorii va permite sa ajustati lungimea de tundere de la 0,5 la 30 mm in 58 de trepte de 0,5 mm. * Tunderea la 0,5 mm este posibila atunci cand nu utilizati niciun accesoriu. Nu este posibila setarea la 10,5 mm si la 20,5 mm. Lame din otel inoxidabil, rezistente, cu o muchie ascutita pentru o taiere precisa. Muchiile de taiere ascutite taie rapid chiar si firele de par groase si tari. Design rezistent la apa pentru o intretinere usoara si igienica. * Inainte de a-l spala, indepartati sectiunea cu folie exterioara si porniti aparatul de ras. Vibratiile ajuta la indepartarea reziduurilor.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Tip produs Trimmer facial
Pentru Barbati
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Tundere

Conturare

Tip alimentare

La retea

Acumulator

Trepte de taiere 58
Material lame Inox
Invelis lame Inox
Functii Lavabil
Numar capete incluse 1
Continut pachet

1 x Masina de tuns

1 x Husa de calatorie

1 x Accesoriu de tundere (1-10mm)

1 x Accesoriu de tundere (11-20mm)

1 x Accesoriu de tundere (21-30mm)

Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 17 cm
Latime 4.3 cm
Greutate 160 g

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator NiMH
Timp incarcare 1 h
Autonomie 50 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.