Panasonic ER-GN300K503, Aparat de tuns parul din nas si urechi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Panasonic ER-GN300K503, Aparat de tuns parul din nas si urechi de la Panasonic

Un element de protectie tip con exterior ghideaza firele de par spre lame si previne contactul lamei cu pielea pentru a o proteja de taieturi si de vatamari.
Pentru un grad suplimentar de siguranta, diametrul orificiului din partea de sus este mic pentru a reduce posibilitatea prinderii pielii.
Functia de aspirare lasa nasul curat
Dispune de un mecanism de aspirare cu ventilator care aspira firele de par. Firele de par taiate nu sunt imprastiate in nas si in afara acestuia, astfel ca este usor de curatat dupa tundere.
Firele de par sunt eliminate prin clatire gratie orificiului de scurgere a apei
 
Cu ajutorul orificiului de scurgere a apei, firele de par pot fi eliminate prin clatire fara a scoate lama. Asezati varful lamei in jetul de apa, porniti masina de tuns, iar apa elimina firele de par taiate din interior.
Ingrijire versatila a parului facial
Lama cu doua muchii permite o tundere exacta si un barbierit confortabil. Tunderea este posibila cu partea de sus si cu ambele parti laterale ale lamei, astfel ca, pe langa tunderea firelor de par din nas si din urechi, masina de tuns este recomandata pentru modelarea sprancenelor, a mustatii si a barbii.



Rezistenta la patrunderea apei/lavabila
Unitatea este lavabila, astfel ca este usor de curatat fara a scoate lama. Turnati apa prin orificiul de admisie pentru a elimina firele de par.
Capac de siguranta cu orificiu de ventilare
Dupa spalare, puteti lasa capacul fixat, iar acesta se va usca in mod natural, mentinand igiena lamei.
Functionare fara fir cu 2 baterii AAA
Este posibila functionarea fara fir, astfel ca masina este usor de transportat si de utilizat oriunde si oricand.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.