Set cadou Trimmer pentru nas si urechi Remington Nano Series NE3455, Carcasa antibacteriana NanoSilver, Tehnologie ComfortTrim, Trusa pentru manichiura, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set cadou Trimmer pentru nas si urechi Remington Nano Series NE3455, Carcasa antibacteriana NanoSilver, Tehnologie ComfortTrim, Trusa pentru manichiura, Negru de la Remington

Set cadou Aparat de tuns pentru nas si urechi Nano Series

Setul nostru cadou cu Aparat de tuns pentru nas si urechi are toate instrumentele necesare pentru a fi ingrijit la perfectie.

Daca vrei sa scapi de parul nedorit, atunci Aparatul de tuns pentru nas si urechi Nano de la Remington este aici sa te ajute. Cu ajutorul acestui set poti sa iti indepartezi mai rapid si mai usor parul nedorit din nas sau urechi.

Echipat cu o serie de accesorii diferite, acest aparat util va indeplini toate dorintele tale cand vine vorba de indepartarea parului, avand un accesoriu cu cap rotativ pentru nasi si urechi, plus 2 piepteni verticali pentru ingrijirea zonelor mai delicate, precum sprancenele.

Trimerul vertical are un invelis antibacterian nano-silver care indeparteaza bacteriile si opreste dezvoltarea lor, reducand semnificativ aparitia iritatiilor pielii.

Trimmer vertical & cap rotativ

Conceput cu un trimmer vertical care iti ofera un acces mai usor pentru nas si urechi, cat si un tuns precis cand vine vorba de modelarea barbii si a sprancenelor. Trimmerul cu cap rotativ pentru indepartarea parului nedorit din nas si urechi, te ajuta sa iti tunzi zone delicate ale corpului, fara taieturi.

Sistem Easy Clean

Remington intelege importanta mentinerii curateniei si a unei igiene bune, din acest motiv Trimmerul pentru nas si urechi Nano de la Remington este conceput cu un cap lababil inovativ ce poate fi curatat foarte usor.

Trimmerul vertical are un invelis antibacterian nano-silver care indeparteaza bacteriile si opreste dezvoltarea lor, reducand semnificativ aparitia iritatiilor pielii.

  • Capul trimmerului vertical are o carcasa antibacteriana NanoSilver, oferind un tuns igienic
  • Trimmer vertical cu doua fete si fanta pentru curatare usoara
  • Husa pentru voiaj
  • Tehnologie Comfort trim - varfuri rotunjite care ofera o utilizare sigura si usoara
  • Penseta
  • Forfecuta
  • Pila pentru unghii si cuticule
  • 2 piepteni verticali
  • Poate fi utilizat sub dus
  • Agatatoare
  • Functioneaza cu baterii 1 x AA (inclusa)

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.