Ultrabook DELL 15.6'' XPS 15 (9550) UHD Touch InfinityEdge, Intel Core i5-6300HQ, 8GB DDR4, 256GB SSD, GeForce GTX 960M 2GB, Win 10 Home, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ultrabook DELL 15.6'' XPS 15 (9550) UHD Touch InfinityEdge, Intel Core i5-6300HQ, 8GB DDR4, 256GB SSD, GeForce GTX 960M 2GB, Win 10 Home, Silver de la Dell

Va prezentam cel mai mic laptop de 15 inchi de pe planeta

Afisaj InfinityEdge de numai de 15 inchi din lume: Afisajul aproape fara margini maximizeaza spatiul de ecran, inghesuind un afisaj de 15,6 inchi, intr-un laptop mai aproape de dimensiunea de 14 inchi, datorita cadrului de care are o grosime de numai 5,7 mm, cu 59 % mai subtire decat al sistemului Macbook Pro.
Design unic: avand o inaltime de numai 11 – 17 mm si o greutate minima de aproape 1,8 kg cu unitate SSD, XPS 15 este cel mai usor laptop de 38,1 cm (15 inchi) inalt performant din lume.

Microsoft si Dell tocmai au ridicat stacheta. Din nou.

Cel mai bun sistem de operare Windows de pana acum se asociaza cu cele mai bune produse Dell de pana acum. Rezultatul? O noua era a puterii, a performantei si a productivitatii. Windows 10 va ofera toate caracteristicile familiare ale celui mai popular sistem de operare din lume, la care se adauga imbunatatiri extraordinare, pe care le veti indragi. Imbunatatiti tot ceea ce faceti datorita noilor caracteristici din Windows 10:

Va sta la dispozitie: interactionati usor cu ajutorul asistentei dvs. digitale personale Cortana. Utilizand Cortana pe un PC Dell cu tehnologie Waves MaxxAudio Pro, beneficiati de o experienta naturala de interactiune vocala.

Porniti-l: va veti simti ca un expert inca de la inceput, deoarece meniul Windows Start revine intr-o forma extinsa. Iar toate aplicatiile fixate vor fi transferate, pentru ca experienta sa fie familiara, productiva si mai buna ca oricand.

Stati departe de priza: nu depindeti de priza un timp si mai indelungat – toate dispozitivele cu Windows 10 au acum economizor de baterie pentru a conserva automat energia, ca sa lucrati mai mult timp.

O vizualizare uimitoare, oriunde ati merge

Afisaj UltraSharp Ultra HD 4K cu detalii fascinante: optand pentru afisajul tactil UltraSharp cu rezolutie Ultra HD 4K (3.840 x 2.160), puteti beneficia de o tehnologie de afisare extraordinara. Rezolutia de peste 8 milioane de pixeli – cu 3 milioane mai multi pixeli decat are un MacBook Pro si de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD – va permite sa vedeti tot ce faceti cu un nivel incredibil de detaliere.

Gama cromatica de varf in domeniu: XPS 15 este singurul laptop cu o acoperire de cel putin 100 % a spatiului colorimetric Adobe RGB, reflectand cu fidelitate culorile Adobe bogate, vii si indraznete. Aplicatia Dell PremierColor permite reglarea automata a paginilor web, a videoclipurilor si a imaginilor in format Adobe RGB, ca sa puteti beneficia de cele mai precise culori de fiecare data.

Colaborare usoara: puteti vedea din aproape orice unghi ecranul cu tehnologie de comutare in plan (IPS) IGZO, care va ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 170°.

Stralucire pe timp de zi: avand o luminozitate de 400 de niti, afisajul este mai stralucitor decat cel al unui laptop tipic.

Functionalitate tactila: loviti usor cu degetul, trageti cu degetul sau apropiati degetele pe ecran. Afisajul tactil optional va permite sa interactionati natural cu tehnologia.

Performanta neobosita

Procesor ultrarapid: cel mai puternic laptop XPS pe care l-am creat pana acum are cel mai recent procesor Intel Quad Core si placa grafica optionala NVIDIA GeForce GTX 960M de 2 GB (cu memorie grafica GDDR5 de 2 GB), care va permite sa va indepliniti in viteza cele mai solicitante sarcini.

Memorie si capacitate de stocare maxime: XPS 15 accepta o memorie de pana la 32 GB cu o latime de banda de 2.133 MHz, de 1,3 ori mai mare decat viteza optiunilor de memorie la 1.600 MHz, ca sa va puteti accesa mai rapid continutul. Capacitatea de stocare extensibila (hard disk standard de pana la 1 TB sau unitate SSD optionala, disponibila in versiuni PCIe mai rapide) va ofera suficient spatiu de stocare si o performanta cu reactie rapida, care va permite sa porniti si sa va reluati activitatea in cateva secunde, astfel incat sa realizati mai multe fara sa mai asteptati.

Energie pentru mai mult timp: bateria rezista pana la 17 ore cu afisaj FHD, baterie de 84 Wh si unitate SSD. Prelungiti autonomia de functionare a bateriei cu inca 9 ore utilizand adaptorul de alimentare portabil Dell, disponibil in mod optional.

Productivitate esentiala la indemana

Conectivitate de varf: portul multifunctional Thunderbolt 3 va permite sa incarcati laptopul, sa-l conectati la mai multe dispozitive (sunt acceptate pana la doua afisaje 4K) si sa beneficiati de viteze de transfer al datelor de pana la 40 Gb/s, de 8 ori mai mari decat cele oferite de portul USB 3.0. Include si doua porturi USB 3.0.

Andocare avansata: ofera conectare cu un singur cablu la alimentare, Ethernet, sunet si imagine. Adaugati statia de andocare Thunderbolt Dell optionala pentru a beneficia de viteze mai mari la transferul datelor si de acceptarea a pana la trei afisaje Full HD sau doua afisaje 4K.

Apropiati degetele, mariti sau micsorati imaginea si faceti clic cu incredere
Datorita touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare si nu mai aluneca necontrolat, iar datorita caracteristicii de impiedicare a activarii accidentale, scapati de problema clicurilor nedorite, declansate de atingerea touchpadului cu palma.

Vedeti ce ati ratat
Tastatura standard retroiluminata va permite sa lucrati si in conditii de lumina slaba sau pe intuneric.

Construit cu maiestrie din materiale superioare

Rezistenta maxima: XPS 15 este taiat cu precizie dintr-o singura bucata de aluminiu, avand un sasiu rezistent si un design atractiv. Afisajul optional Ultra HD 4K cu sticla Corning Gorilla NBT este de pana la 10 ori mai rezistent la zgarieturi decat cel cu sticla calcosodica.

Isi pastreaza sangele rece: suportul pentru maini este construit din fibra de carbon. Este rezistent si subtire ca aluminiul, dar mai usor si mai rece la atingere.

Cele mai ecologice laptopuri XPS de pana acum

Consum eficient de energie: XPS 15 are certificare ENERGY STAR.

Materiale mai inteligente: creat in spiritul protejarii mediului inconjurator, XPS 15 nu contine materiale precum cadmiul, plumbul, mercurul si anumiti ftalati. Are calificativ EPEAT Gold si nu contine substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si nici PVC.

Posibilitate de reciclare: 90 % dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tavile de ambalare din bambus sunt 100 % reciclabile.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      2
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2
    • Baterie
      6 celule
    • Culoare
      Argintiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.