Ultrabook DELL 15.6'' New XPS 15 (9560) UHD Touch, InfinityEdge, Intel Core i7-7700HQ , 32GB DDR4, 1TB SSD, GeForce GTX 1050 4GB, Win 10 Pro, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ultrabook DELL 15.6'' New XPS 15 (9560) UHD Touch, InfinityEdge, Intel Core i7-7700HQ , 32GB DDR4, 1TB SSD, GeForce GTX 1050 4GB, Win 10 Pro, Silver de la Dell

Inovare care inspira.

Cei aflati in avangarda ingeniozitatii sunt remarcati. Tocmai de aceea este nu este de mirare a fost apreciat laptopul XPS 15. Succesul continua.
Inovare care inspiră.

 

Vă prezentăm cel mai mic laptop de 15 inchi de pe planetă

Va prezentam cel mai mic laptop de 15 inchi de pe planeta

Afisaj InfinityEdge de numai 15,6 inchi din lume: Afisajul aproape fara margini maximizeaza spatiul de ecran, inghesuind un afisaj de 15,6 inchi, intr-un laptop mai aproape dimensiunea unei 14 inchi, datorita unui cadru are o grosime de numai 5,7 mm.

Design unic: avand o inaltime de numai 11 – 17 mm si o greutate minima de aproape 1,8 kg cu unitate SSD, XPS 15 este cel mai usor laptop de 38,1 cm (15 inchi) inalt performant din lume.
 
O vizualizare uimitoare, oriunde aţi merge

O vizualizare uimitoare, oriunde ati merge

Nu ratati niciun detaliu: cu afisajul UltraSharp 4K Ultra HD, puteti vedea in mod detaliat fiecare pixel, fara a fi necesar sa mariti imaginea. Si, cu 6 de milioane mai multi pixeli decat Rezolutia Full HD si 3 de milioane mai mult decat al sistemului MacBook Pro, va puteti editati imaginile cu mare precizie fara grija neclare sau Eliminare linii.

Culoare de varf in domeniu: XPS 15 este singurul laptop cu acoperire Adobe RGB 100 % a culorilor, care acopera o gama cromatica mai larg si producerea nuantele de culoare in afara panouri conventionale, astfel incat sa puteti vedea mai mult din ceea ce vedeti in conditii reale. Iar datorita celor peste un miliard de culori, imaginile apar mai fluide, iar tranzitiile cromatice sunt multidimensionale, mai profunde si extraordinar de vii. Software-ul Dell PremierColor este inclus si remapeaza automat continutul care nu are deja format Adobe RGB la culorile afisate pe ecran, care apar uimitor de precise si de reale.

Colaborare usoara: puteti vedea din aproape orice unghi ecranul cu tehnologie de comutare in plan (IPS) IGZO, care va ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 170°.

Stralucire pe timp de zi: Cu luminozitate de 350 de niti, este mai stralucitor decat cel al unui laptop tipic.

Functionalitate tactila: loviti usor cu degetul, trageti cu degetul sau apropiati degetele pe ecran. Afisajul tactil optional va permite sa interactionati natural cu tehnologia.

 

Performanta neobosita

Super viteza: Cel mai puternic laptop XPS, am creat pana acum include cele mai recente procesoare de generatie Intel Quad Core 7 si o placa optionala de 4GB GeForce GTX 1050 placi grafice cu ajutorul arhitecturii Pascal cele mai recente si mai bune, astfel incat va ofera rapiditate in dvs. cele mai solicitante activitati.

Maxima de memorie si de stocare: Accepta pana la 32GB de memorie, cu o latime de banda de 2.133 MHz, de 1,3 ori mai mari decat viteza optiuni de 1.600 MHz. Memoria mai rapida inseamna ca beneficiati de conținutul de care aveti nevoie de mai repede. Capacitate de stocare extensibila pana la 1TB in alegerea dvs. de hard disk standard sau unitate optionala de baza de semiconductori (SSD), disponibile in versiuni PCIe mai rapide, asigura din plin de stocare spatiu si de inalta performanta viteza de reactie sa acceseze si sa se execute rapid aplicatiile dvs. Laptopul XPS 15 porneste si isi reia activitatea in numai cateva secunde datorita unitatii, astfel incat sa puteti face mai multe fara durate de asteptare.

Placa de retea wireless Killer: adaptorul Killer 1535 Wireless-AC ofera cea mai puternica si mai fiabila conexiune Wi-Fi si a fost special creat pentru ca videoclipurile, vocea si jocurile online sa ruleze mai repede si mai lin. Detecteaza, clasifica si prioritizeaza automat traficul de retea, avand grija ca cele mai importante date sa aiba prioritate in fata celorlalte aplicatii mai putin urgente. Killer livreaza imediat pachetele esentiale, eliminand astfel latenta si intarzierile inutile.
Performanţă neobosită

Productivitate esentiala la indemana

Conectivitate de vârf

Conectivitate de varf

Conectivitate de varf: portul multifunctional Thunderbolt 3 va permite sa incarcati laptopul, sa-l conectati la mai multe dispozitive (sunt acceptate pana la doua afisaje 4K) si sa beneficiati de viteze de transfer al datelor de pana la 40 Gb/s, de 8 ori mai mari decat cele oferite de portul USB 3.0. Include si doua porturi USB 3.0.

   
Andocare avansată

Andocare avansata

Andocare avansata: ofera conectare cu un singur cablu la alimentare, Ethernet, sunet si imagine. Adaugati statia de andocare Thunderbolt Dell optionala pentru a beneficia de viteze mai mari la transferul datelor si de acceptarea a pana la trei afisaje Full HD sau doua afisaje 4K.
   
Vedeţi ce aţi ratat

Vedeti ce ati ratat

Tastatura standard cu retroiluminare va permite sa lucrati si in conditii de lumina slaba sau pe intuneric.

Interactionati in mod intuitiv.

Apropiati degetele, transfocati si faceti clic cu precizie: datorita touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare si nu mai aluneca necontrolat, iar datorita caracteristicii de impiedicare a activarii accidentale, scapati de problema clicurilor nedorite, declansate de atingerea touchpadului cu palma.

Cititor de amprente optional si caracteristica Windows Hello: Bucurati-va de o fara parola sign in care va ofera cea mai rapida, cele mai sigure modul sa deblocati dvs. dispozitivele cu Windows. Aplicatia va recunoaste dintre toti printr-o simpla atingere. Va intampina cu un salut prietenos la accesare, permitandu-va sa o utilizati atat in aplicatii, cat si pe site-urile web Microsoft Edge.
Interacţionaţi în mod intuitiv 
 
Construit cu măiestrie din materiale superioare

Construit cu maiestrie din materiale superioare

Rezistenta maxima: este taiat cu precizie dintr-o singura bucata de aluminiu, avand sasiu rezistent si design atractiv. Afisajul optional QHD+ cu sticla Corning Gorilla NBT este de pana la 10 ori mai rezistent la zgarieturi decat cel cu sticla calcosodica.

Isi pastreaza sangele rece: suportul pentru maini este construit din fibra de carbon. Este rezistent si subtire ca aluminiul, dar mai usor si mai rece la atingere.

Mai ecologic ca oricand.

Consum eficient de energie: XPS 15 are certificare ENERGY STAR.

Materiale mai inteligente: nu contine materiale precum cadmiul, mercurul si anumiti ftalati, avand calificativ EPEAT Gold si certificare ca nu are substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si nici PVC.

Posibilitate de reciclare: peste 90 % din componentele laptopului (in functie de greutate) pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tavile de ambalare din bambus sunt 100 % reciclabile.
Mai ecologic ca oricând

Dimensiuni si greutate

1. Adancime: 235 mm (9,27 inchi) |
2. Latime: 357 mm (14,06 inchi) |
3. Inaltime: 11 – 17 mm (0,45 – 0,66 inchi) |
Greutate minima: 1,8 kg (4 lb) cu baterie de 56 Wh, unitate SSD si afisaj netactil. Greutate minima: 2 kg (4,5 lb) cu baterie de 97 Wh, unitate SSD si afisaj tactil

Dimensiuni şi greutate

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlight
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2400
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
    • Bluetooth
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      2
    • USB-C
      1
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.06
    • Baterie
      6 celule
    • Culoare
      Argintiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.