DeLonghi Dezumidificator De'Longhi DDSX220, 20 l/24h, Rezervor 5 l, Bio Silver Tech, Anti-inghet, Indicator nivel apa, Functie uscare rufe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Dezumidificator De'Longhi DDSX220, 20 l/24h, Rezervor 5 l, Bio Silver Tech, Anti-inghet, Indicator nivel apa, Functie uscare rufe, Alb de la DeLonghi

Dezumidificatorul De’Longhi DDSX220 va ajuta sa mentineti echilibrul umiditatii din casa dumneavoastra. Umiditatea excesiva provoaca condens pe pereti si pe suprafetele care pot duce la mucegai si astfel, aceasta poate afecta sanatatea si confortul. Pentru a evita acest lucru, alegeti dezumidificatorul De’Longhi DDSX220! Compact, eficient si usor de folosit, acesta permite controlul nivelului de umiditate din locuinta.

Tehnologia si expertiza De’Longhi ofera un aer mai uscat, pentru a atenua efectul nociv al umezelii din locuinta, prin:

  • Controlul eficient al umiditatii;
  • Uscare mai rapida a rufelor;
  • Filtrul anti-praf care elimina poluantii si alergenii.

Chiar daca optati pentru amplasarea dezumidificatorului intr-un colt al camerei, acesta va oferi aceleasi rezultate rapide, prin extragerea aerului umed din partea din spate a unitatii. Acesta va trece printr-o bobina frigorifica, care condenseaza si controleaza umiditatea din aer, transformand-o in apa ce este colectata ulterior in rezervorul detasabil al aparatului silentios.

Odata ce procesul de indepartare a aerului se finalizeaza, aerul este transpus pe o alta bobina, unde este incalzit pana la temperatura optima si apoi este vehiculat in camera. 

Aparatul este silentios, avand un maner integrat care va ajuta sa il ridicati si transportati mai usor.

Gazul R290

R290 este de pana la 475 mai ecologic decat gazele traditionale si este de asemenea, eficient

   

Functia pentru rufe  

Functia pentru rufe optimizeaza viteza de ventilatie si capacitatea de dezumidificare, astfel incat hainele sa fie perfect uscate intr-un timp foarte scurt -  cu pana la 50% mai putin timp decat in mod obisuit. 

   

Filtrare dubla  

Filtrul EPA cu carbon activ capteaza majoritatea poluantilor din aer si reduce mirosurile neplacte, in timp ce filtrul Bio Silver si cel pentru praf ajuta la reducerea proliferarii bacteriilor si blocheaza particulele mari de praf.

Caracteristici:

  • Potrivit pentru incaperi de pana ala 90 m3;
  • Timer 12 h;
  • Filtrare dubla;
  • 3 trepte de viteza + Auto;
  • Dispozitiv electroni anti inghet;
  • Putere de consum: 470 W;
  • Maner integrat pentru a putea fi mutat cu usurinta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.