Dezumidificator de aer GORENJE D16M, 16l/zi, 430W, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Dezumidificator de aer GORENJE D16M, 16l/zi, 430W, alb de la Gorenje

Caracteristici:

  • Dimensiuni (Lx Ix A): 35 × 51 × 24,5 cm;
  • Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 38 × 53,2 × 29,8 cm;
  • Greutate neta: 14 kg;
  • Greutatea bruta: 15,1 kg;
  • Putere: 430 W;
  • Curent nominal al sigurantei: 10 A.

 

Panoul de control

Comenzile electronice va permit sa selectati intre trei moduri: SmartDry, Dezumidificare continua si SmartDehumidify. Puteti seta temporizatorul pana la 24 de ore si puteti alege intre trei viteze ale ventilatorului. Cu butoanele in jos si in sus, puteti seta nivelul de umiditate intre 35% si 85% umiditatea relativa.Setarile sunt afisate clar pe un afisaj LED.

Smart Dry

Dezumidificatorul poate fi folosit pentru a usca hainele foarte usor. Asezati pur si simplu aparatul intr-o camera in care puteti atarna hainele umede. Alegeti functia SmartDry, iar ventilatorul de mare viteza va va usca hainele in cel mai scurt timp. Hainele vor fi moi, nu aspre si rigide, asa cum sunt atunci cand se usuca pe o sursa de caldura. Performanta este ajustata la umiditatea reala si temperatura din camera. Timpul maxim de functionare pentru aceasta functie este de 10 ore.

 

Portabil si super silentios

Patru roti rotative permit transportul usor si o portabilitate sporita. Manerele de pe ambele parti ale dezumidificatorului vor ajuta foarte mult. Ideal pentru toti cei care doresc capacitatea de a deplasa dezumidificatorul in mod liber. Datorita functionarii super silentioase dezumidifactorul nu deranjeaza atunci cand este lasat in camera.

Oprire automata

Rezervorul pentru condens are un volum de 3l. Atunci cand acesta este plin, dezumidificatorul se va opri automat si veti vedea codul P2 pe afisaj. In plus, exista o conexiune directa a furtunului care va permite sa redirectionati apa condensata direct in canal, astfel incat sa nu trebuie sa goliti rezervorul. De asemenea, o pompa poate trimite apa printr-o fereastra, intr-o chiuveta inclinata, in gradina dvs. etc.

Functii inteligente

Dezghetarea automata previne inghetarea evaporatorului si permite dezumidificarea la temperaturi exterioare scazute. Repornirea automata este o caracteristica excelenta in caz de pana de curent. Cand sursa de alimentare revine, dezumidificatorul revine automat la modul de functionare anterior. Dezumidificatorul inteligent detecteaza, de asemenea, automat scurgerile de agent frigorific si opreste dispozitivul.

 
Caracteristici generale

Suprafata acoperita (m2) 44
Capacitate absorbtie zilnica (l) 16
Continut pachet Dezumidificator de aer, Manual de utilizare
Afisaj / Panou comanda Digital
Conectivitate Wi-Fi Nu
Functii Auto-restart, Oprire automata, Uscare rufe
Capacitate rezervor (l) 3
Alte detalii Interval temperatura: 5-35°C, Interval umiditate: 35-85%, Roti

Caracteristici tehnice

Flux de aer (m³/h) 150
Putere (W) 430
 
Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 35 x 24.5 x 51
Greutate (Kg) 14
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.