Xiaomi Umidificator de aer DEERMA Mi Smart SKV4140GL, 4.5l, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Umidificator de aer DEERMA Mi Smart SKV4140GL, 4.5l, alb de la Xiaomi

Umidificator de aer DEERMA Mi Smart SKV4140GL, 4.5l, alb

Umidificatorul antibacterian Xiaomi Mi Smart aduce un plus de sanatate in casa ta, altfel ca tu si cei dragi sa puteti respira un aer mai curat. Dispozitivul mentine un nivel optim de umiditate in locuinta si, totodata, filtreaza bacteriile si poluantii din aer.

Pentru siguranta si confortul familie tale, in mediul in care traiti umiditatea aerului trebuie sa se situeze intre 40% si 60%. Si exact asta face umidificatorul antibacterian Xiaomi Mi Smart. Functiile sale impiedica aparitia unor eventuale probleme de sanatate cauzate de aerul uscat din locuinta. In acest fel, tu si familia ta veti avea un stil de viata sanatos chiar si in momentele in care va uitati la tv, utilizati banda de alergat sau dormiti.

In plus, dispozitivul poate limita dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului, in doua moduri: o data prin faptul ca mentine umiditatea aerului la un nivel optim si a doua oara pentru ca are sterilizatorul UV-C incorporat care nu permite cresterea microbilor in dispozitiv.

Cu ajutorul rezervorului mare de apa de 4.5l rezulta o functionare mai indelungata, de pana la 15 ore. Trebuie doar sa torni apa direct in rezervor si sa il pornesti, ca sa te bucuri de un aer sanatos si placut cand lucrezi, cand petreci timp cu familia si in timpul somnului.

Dispozitivul are in componenta sa o metoda de sterilizare mai eficienta pentru a preveni reproducerea de bacterii direct in rezervorul de apa. Astfel lumina ultravioleta UV-C sterilizeaza fiecare picatura de apa inainte de evaporare, si bacteriile nu mai sunt transmise in camera prin vaporii de apa.

Caracteristici:

  • Rezervor mare de apa de 4.5 litri;
  • Umidificare continua pana la 15 ore;
  • 3 niveluri de umidificare;
  • Lumina ultraviolet UV-C;
  • Nivel de zgomot de 38dB;
  • Higrometru incorporat;
  • Compatibil cu Google Assistant si Alexa.

 

Umidificare cu ultrasunete si cu lumina UV-C

Umidificatorul cu ultrasunete disperseaza aburi reci pentru umidificarea camerelor.

Rezervor mare de apa de 4.5 litri pentru umidificare continua de 12 pana la 15 ore.

Lumina UV C din interiorul rezervorului de apa ajuta la sterilizarea si distrugerea germenilor pentru a proteja sanatatea intregii familii.

Umplere usoara a rezervorul de apa

Umidificatorul este de fapt o planta electrica. Nu mai trebuie sa te plimbi cu rezervorul de apa prin casa. Vino direct cu vasul de apa, deschide capacul si torni apa direct in rezervor. 

Nivel de umidificare reglabil

AI la dispozitie 3 niveluri de umidificare pe care le poti alege in functie de preferintele tale.

Mentine automat un nivel constant de umiditate cu ajutorul higrometrului, senzorul incorporat de masurare a umiditatii.

Control de la distanta

Similar cu dispozitivele inteligente Xiaomi, conecteaza umidificatorul antibacterian Mi Smart la aplicatia Mi Home. De aici poti regla modul de lucru al umidificatorul oriunde ai fi, atunci cand esti conectat la internet.

Astfel poti porni sau opri dispozitivul, poti seta un cronometru sau nivelul de umidificare si poti verifica nivelul efectiv de umiditate al aerului din locuinta. 

Design elegant

Corpul alb elegant al umidificatorului se potriveste in mod natural in orice locuinta.

Lumina atmosferica din cadrul rezervorului de apa facilitează citirea nivelului apei si a nivelului de umidificare. 

Functionare extrem de silentioasa

Nivelul de zgomot al umidificatorul in functiune nu depaseste 38 dB, asadar il poti folosi si atunci cand dormi, pentru ca somnul nu-ti va fi tulburat de niciun zgomot.

Control vocal

Compatibil cu Google Assistant si Alexa, vei putea porni si opri umidificatorul doar cu vocea.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.