Motosapatoare Einhell GC-MT 3036, 139 cmc, 4 CP, latime lucru 36 cm, adancime lucru 23 cm, 4 cutite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Motosapatoare Einhell GC-MT 3036, 139 cmc, 4 CP, latime lucru 36 cm, adancime lucru 23 cm, 4 cutite de la Einhell

Sapatoarea cu motor pe benzina  GC-MT 3036 da posibilitatea ambitiosilor entuziasti DIY sa utilizeze un instrument de gradina practic si puternic pentru cultivarea eficienta a solului. Un motor in patru timpi cu un singur cilindru, cu un arbore cotit cu rulmenti laterali, asigura o functionare continua si de inalta performanta. Progresul rapid, chiar si prin sol ferm, este asigurat de lamele de cultivare robuste. Cu frana reglabila in inaltime a modelului GC-MT 3036, este usor sa reglati adancimea de lucru. Pentru o functionare sigura, masina este prevazuta cu o functie de oprire a lamei - in momentul in care eliberati comutatorul, circuitul va opri lamele. Pentru schimbari de directie fara efort, exista o roata de ghidare pivotanta. Adaptarea optima a sapatoarei la utilizatorii de toate inaltimile este posibila datorita manerului ergonomic, ajustabil in inaltime.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Motosapa
Tip motor 4 timpi
Tip alimentare Benzina
Tip pornire Manuala
Tip lucrare Hobby
Functii Maner reglabil
Culoare Multicolor


SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate cilindrica 139 cm³
Putere motor 4 cp
Numar freze 4
Numar lame 16
Capacitate rezervor 2.2 l


PERFORMANTE

Viteza maxima (rpm) 3600
Latime de lucru maxima 360 mm
Adancime de lucru 230 mm


DIMENSIUNI

Lungime 710 mm
Latime 390 mm
Inaltime 697 mm
Greutate 32.4 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.