Njoy UPS Balder 1500, 1500VA/ 1500W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower, 8 Prize IEC 13

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.191,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 80.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PWUP-OL150BA-AZ01B

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Balder 1500, 1500VA/ 1500W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower, 8 Prize IEC 13 de la Njoy

UPS nJoy Balder 1500, 1500VA/ 1500W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower, 8 Prize IEC 13, Dubla conversie, Plaja larga de tensiuni acceptate, Eficienta impresionanta de pana la 96%, Frecventa: 40Hz ~ 70 Hz, Dimensiuni: 410 x 438 x 88 mm, Greutate: 15.5 kg

 

 

DESCRIERE

UPS nJoy Balder 1500, 1500VA/ 1500W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower, 8 Prize IEC 13, Dubla conversie, Plaja larga de tensiuni acceptate, Eficienta impresionanta de pana la 96%, Frecventa: 40Hz ~ 70 Hz, Dimensiuni: 410 x 438 x 88 mm, Greutate: 15.5 kg




Protectorul absolut




Convertire dublă adevărată

Furnizati cele mai înalte niveluri de izolare de la sursa de utilitate AC, care sunt de obicei optiunea standard pentru protejarea sistemelor critice de lucru. Balder procesează continuu alimentarea de două ori. Dacă alimentarea de intrare AC scade din limite predefinite, totusi, redresorul de intrare se opreste si invertorul de iesire continuă să functioneze, în schimb extragând de la baterie. UPS-ul continuă să utilizeze energia acumulatorului până când intrarea de curent alternativ revine la tolerante normale sau dacă bateria nu mai functionează.







Domeniu larg de tensiune de intrare

Datorită domeniului larg de tensiune de intrare de 110-300 VAC Balder poate fi utilizat împreună cu orice tip de surse de alimentare care au o tensiune instabilă.






Eficientă ridicată de până la 96%

Cu o eficientă de 88% în modul baterie, 89% în modul AC si 96% în modul ecologic, Balder realizează o conversie de energie echilibrată, asigurând o pierdere de energie minimă.




Noile noastre adăugiri UPS la linia profesională vă sustin afacerile în momente grele.


Când vine vorba de energie electrică, tensiunea este importantă pentru buna functionare a afacerii dvs. Lămpile, puterea de rulare, neajunsurile si întreruperile pot duce la întreruperi neintentionate si pierderi de date. Sursele si alimentările slabe ale alimentării pot duce la defectarea componentelor electronice sensibile. Din toate aceste motive, am creat seria Balder pentru a proteja împotriva evenimentelor neasteptate.


Echipamentele IT critice si orice altă componentă electronică comercială sau industrială au nevoie de un nivel ridicat de protectie electrică pentru a preveni deteriorarea surselor de curent sau întreruperilor. Fiecare actiune care se bazează pe aceste echipamente poate fi afectată si întregul proces de lucru poate fi oprit pentru o perioadă nelimitată de timp.



Seria Balder este perfect concepută pentru centre de date, servere, sisteme tehnice, sisteme informatice, telecomunicatii, echipamente bancare si medicale, echipamente de laborator si alte aplicatii comerciale si industriale.


UPS-ul Balder serveste ca o componentă centrală bine integrată într-o arhitectură de protectie bine concepută într-un mediu de afaceri.


 

CARACTERISTICI

Putere (VA):
1500
Montabile in rack:
Da
Conectori iesire:
IEC
Baterie:
3 x 12V 9Ah
Compatibilitate: nJoy PW9123
Altele:
1500W
8 Prize IEC 13
Dubla conversie
Eficienta impresionanta de pana la 96%
Frecventa: 40Hz ~ 70 Hz
Functie EPO
LCD Display
On-line
Plaja larga de tensiuni acceptate
Backup time:
100% Incarcare - 3min
25% Incarcare - 27min
50% Incarcare - 11min
75% Incarcare -6min
Dimensiuni (W x D x H mm):
410 x 438 x 88
Greutate (Kg):
15.5
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      1500
    • Putere (W)
      1500

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.