Njoy UPS Aten PRO 3000, 3000VA/2700W, On-line, LCD Display

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.128,91 lei
Pret 36 Rate Optimo: 78.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PWUP-OL300AP-AZ01B

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Aten PRO 3000, 3000VA/2700W, On-line, LCD Display de la Njoy

UPS nJoy Aten PRO 3000, 3000VA/2700W, On-line, LCD Display, 3 Prize Schuko cu Protectie



Seria Aten este conceputa pentru a oferi o solutie pentru echipamentele sensibile la fluctuatiile de energie, astfel incat computerele tale sa fie protejate mereu. Pentru ca stim cat de importanta este munca ta iti oferim un produs cu dubla conversie on-line pentru protectia serverelor, a retelelor de date si voce sau a aplicatiilor industriale usoare.

Mentine functionarea continua, chiar si in timpul penelor de curent sau a fluctuatiilor de tensiune si supratensiune, cu timp de transfer zero. Aten Pro 3000 este un produs ce iti ofera siguranta si incredere in momentele in care ai nevoie.

Alimentarea cu energie electrica de calitate este critica pentru servere, retele de date si voce si nu numai. Este extrem de important ca acestea sa fie alimentate in permanenta cu o tensiune aflata in parametri nominali.
 
Iesire Sinusoidala Pura
Seria Aten Pro livreaza curent cu unde sinusoidale pure, identice sau mai clare decat curentul de la priza. Beneficiile de functionare ale echipamentului includ claritate optima pe linie, fara zgomot sau distorsiuni armonice. Astfel seria Aten Pro asigura functionarea corecta si indelungata a echipamentelor.
   
Timp de Transfer Zero
O caracteristica importanta a acestui produs este timpul de transfer zero. Astfel comutarea alimentarii aparatelor de pe retea pe invertorul din UPS, se face instant fara ca munca si echipamentele tale sa fie afectate de caderile sau fluctuatiile de curent.
   
Mod Economic
Modul de economisire a energiei este o optiune fantastica pentru a reduce costurile la energia electrica. Atunci cand tensiunea de intrare este in intervalul de reglementare, UPS-ul Aten va trece tensiunea pe bypass catre iesire pentru a economisi energia. Aceasta configuratie UPS de economisire a energiei este o optiune viabila pentru cresterea eficientei energetice pe tot parcursul operatiunilor tale.
   

 

 

OUTPUT

Capacitate putere 3000 VA / 2700 W
Voltaj nominal output 200/208/220/230/240 VAC
Conectori output 4 x Schuko

INPUT:

Voltaj nominal input 230Vac
Frecventa input 50 - 60 Hz

BATERIE SI TIMP FUNCTIONARE:

Model baterie 6 x 12V 9Ah
Timp mediu de incarcare 4 ore pana la 90%
Timp mediu de functionare 26 minute - 25% incarcare 10 minute - 50% incarcare 6 minute - 75% incarcare 3 minute - 100% incarcare

MANAGEMENT:

Management Da
Sloturi de conectare RS-232 USB
Panou de control LCD
Alarma sonora Da
Atentionari sonore Mod baterie Baterie scazuta Supraincarcare Eroare

PROTECTIE

Protectie supratensiune Da

MEDIU FUNCTIONARE:

Temperatura 0-40 °C
Umiditate 20-90 % fara condens
Zgomot < 50 dB

ALTELE

Dimensiuni 421 x 190 x 318 mm
Greutate (Kg) 27.6
Culoare Negru
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      3000
    • Putere (W)
      2700
    • Display
      LCD
    • Protectie
      Protectie supratensiune: Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.