Njoy UPS Ares 700, 700VA/500W, pentru centrale termice, sinusoida pura, 1 Priza Schuko

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Ares 700, 700VA/500W, pentru centrale termice, sinusoida pura, 1 Priza Schuko de la Njoy

Am creat nJoy Ares 700 pentru a asigura timpul de backup de care aveti nevoie in timpul unei caderi electrice. Noul produs nJoy Ares 700 este un UPS care furnizeaza o tensiune la intrare selectabila pentru a se potrivi oricarui tip de echipament, de la dispozitive electronice la electrocasnice. Datorita iesirii sinusoidale pure, modelul Ares 700 va asigura acum functionarea corecta a echipamentelor de tip inductiv (motoare electrice), din acest motiv fiind recomandat oricarui tip de centrala termica. Echipat cu un display LCD produsul transmite in timp real informatii despre starea UPS-ului, nivelul de incarcare al bateriei sau daca exista o eroare in functionare.

UPS-ul nu contine baterii interne, astfel ca ele trebuie achizitionate separat, una sau mai multe baterii externe. In functie de capacitatea bateriei folosite avem un timp de backup adaptat cerintelor utilizatorului.

Iesire sinusoidala pura

Atunci cand Ares 700 functioneaza pe baterie, UPS-ul livreaza curent cu unde sinusoidale pure mai clare decat curentul de la priza. Beneficiile functionarii cu unda sinusoidala pura includ claritatea optima pe linie, fara zgomot sau distorsiuni armonice. Astfel nJoy Ares 700 asigura functionarea corecta si indelunagata a echipamentelor.

Unitati centrale de incalzire

Puteti folosi nJoy Ares 700 pentru a mentine unitatea centrala de incalzire operationala pe timpul penelor de curent. Astfel, casa dumneavoastra se va mentine calda si confortabila, deoarece Ares 700 va ajuta centrala sa transmita apa calda in calorifere. Continuati sa faceti dusuri fierbinti indiferent de problemele companiei de electricitate.

Backup pe perioade lungi

nJoy Ares 700 poate fi conectat la mai multe baterii in functie de timpul de rezerva de care aveti nevoie pentru echipamentul conectat. Pentru a obtine o perioada de back-up necesara puteti conecta oricate baterii aveti nevoie nevoie, deoarece Ares 700 este complet personalizabil. Capacitatea minima a unei baterii trebuie sa fie de 60Ah.

OUTPUT

Capacitate putere 500W / 700VA
Voltaj nominal output 230 V
Frecventa output 50 / 60 Hz Auto detectare
Conectori output 1 x Schuko

INPUT

Voltaj nominal input 230 V
Frecventa input 50 / 60 Hz Auto detectare
Lungime cablu 1.4 metri

BATERIE SI TIMP DE FUNCTIONARE

Model baterie Baterie de masina 12V minim 60Ah (neinclusa)
Sloturi baterie disponibile nelimitat
Timp mediu de incarcare Depinde de capacitatea bateriei conectate
Protectie la supratensiune DC Da
Timp mediu de functionare Depinde de capacitatea bateriei conectate

MANAGEMENT

Management Nu
Panou de control LCD
Alarma sonora Da
Atentionari sonore Pe baterie Baterie descarcata Supraincarcare Inlocuire baterie Defect detectat
Software Nu

PROTECTIE

Protectie supratensiune Da
Ratie protectie supratensiune 480 Joules
Filtrare Da

MEDIU FUNCTIONARE

Temperatura 0 - 50 grade Celsius
Umiditate 0 - 90 % (fara condens)
Zgomot < 40 dB

ALTELE

Dimensiuni (D x H x W mm) 290 x 127 x 289
Greutate (Kg) 4.5
Culoare Negru
Altele Ideal pentru conectarea centralelor termice Tensiune nominala de 500W cu un varf tranzitoriu de tensiune de 1000W, ideal pentru functionarea consumatorilor inductivi (inclusiv motoare electrice) Ofera timpi indelungati de back-up Incarcarea rapida a bateriilor Curent selectabil de incarcare (10A sau 15A) Protectie la fulgere Protectie la supratensiune Plaja acceptata tensiune intrare 170-280 VAC (pentru PC-uri) / 90-280 VAC (pentru electrocasnice) Timpul de transfer baterie / AC - 10 ms (pentru PC) / 20 ms (pentru electrocasnice) Capacitatea minima a bateriei externe: 60Ah Stand by (Unda sinusoidala pura) Protectie la supraincarcare Protectie scurt-circuit Repornire automată la revenirea curentului alternativ
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      700
    • Putere (W)
      500
    • Frecventa
      50 - 60 Hz
    • Display
      Da
    • Protectie
      Da
    • Alarma sonora
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.