Njoy UPS Eido 600, 600VA/300W, 3 Prize Schuko cu protectie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Eido 600, 600VA/300W, 3 Prize Schuko cu protectie de la Njoy

Inca te intrebi daca ai nevoie de UPS-ul Eido? Sigur ai!

Electronicele tale de acasa au nevoie de protectie impotriva „zgomotului” de pe reteaua electrica la fel de mult ca si cele de la birou.

EIDO este varianta economica si inteligenta pentru protejarea eficienta a sistemelor de entertainment si casnice de care ai nevoie in fiecare zi. Un singur eveniment nefericit cum ar fi o furtuna cu fulgere, supra/sub tensiunea sau o pana de curent iti poate aduce daune aparaturii foarte scumpe. Ia masuri de precautie cu Eido si adauga un scut protector impotriva problemelor cauzate de anomalii ale curentului electric.

Cu 3 prize Schuko si functia auto-restart, Eido este un UPS compact care iti da incredere ca toate aparatele tale electrice si electronice sunt in siguranta. In plus, are doua indicatoare cu LED care afiseaza statusul sau in orice moment.

Eido garanteaza protectii pentru televizoare, sisteme audio, console de joc, computere, routere, modem-uri, scannere si multe alte aplicatii casnice.

Forma compacta

Forma compacta oferita de Eido asigura protectie extinsa intr-un design minimalist si economic. Dimensiunile reduse il fac sa se potriveasca in orice spatiu, fie ca e acasa sau la birou.

3 Prize Schuko cu protectie

Acestea sunt conectate la bateria inclusa in UPS. Protejeaza toate echipamentele electronice din camera de zi in situatia unei caderi de curent de durata scurta sau medie.

Functie auto-restart

Functia auto-restart ajuta repornirea automata a UPS-ului dupa o pana de curent extinsa fara a fi nevoie sa fie pornit manual.

OUTPUT

Capacitate putere 300W / 600VA
Voltaj nominal output 220/230/240 V
Frecventa output 50 Hz
Conectori output 3 x Schuko

INPUT

Voltaj nominal input 220/230/240 V
Frecventa input 50 Hz
Lungime cablu 1.3 metri

BATERIE SI TIMP DE FUNCTIONARE

Model baterie nJoy PW5123
Baterii incluse 1 x 5Ah / 12V
Sloturi baterie disponibile 1
Timp mediu de incarcare 6 - 8 ore pana la 90% din capacitate
Timp mediu de functionare 4 minute - 75% incarcare 2 minute - 100% incarcare 15 minute - 25% incarcare 10.5 minute - 50% incarcare

MANAGEMENT

Management Nu
Panou de control LED
Alarma sonora Da
Atentionari sonore Baterie descarcata Defect detectat Pe baterie
Software Nu

MEDIU FUNCTIONARE

Temperatura 0 - 40 grade Celsius
Umiditate 0 - 90 % (fara condens)
Zgomot < 40 dB

ALTELE

Dimensiuni (D x H x W mm) 166 x 89.2 x 161
Greutate (Kg) 2.6
Culoare Negru
Altele Contine un microprocesor care garanteaza fiabilitate Usor de instalat si folosit Garantie baterie 12 luni Forma compacta Offline (Unda sinusoidala simulata) Repornire automată la revenirea curentului alternativ
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      600
    • Putere (W)
      300
    • Frecventa
      50 Hz
    • Display
      Da
    • Alarma sonora
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.