Njoy UPS Helios Pro 1500, 1500VA/1350W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Helios Pro 1500, 1500VA/1350W, On-line, LCD Display, Montare Rack/Tower de la Njoy

Seria Helios PRO, fiind o solutie pentru echipamentele sensibile la fluctuatiile de curent, raspunde nevoilor clientilor business ce doresc eficienta si siguranta maxima pentru procesele critice din cadrul companiilor lor.

Aceasta gama beneficiaza de un factor de putere 0,9 in scopul maximizarii performantei si eficentei, protejand astfel, importiva fluctuatiilor si penelor de curent, echipamente sensibile precum retelele de calculatoare, servere ori aplicatii industriale.

Permite managementul grupurilor de prize oferind astfel posibilitatea de a prioritiza oprirea echipamentelor mai putin importante pentru a putea maximiza disponibilitatea serviciilor critice.

Ecranul LCD din partea frontala, cu rotire automata in functie de pozitionarea UPS-ului afiseaza un set complet de date despre starea echipementului permitand astfel utilizatorului sa obtina toate informatiile necesare in timp real.

   

Dubla-conversie reala

Seria UPS Helios PRO este destinata aplicatilor pretentioase, unde disponibilitatea tensiunii si calitatea acesteia este critica, precum servere, retele de date si voce, telecom, centre de date, echipamente medicale si de laborator. Datorita functiei de dubla-conversie UPS-ul Helios PRO converteste curentul de intrare alternativ in curent continuu in blocul redresor si apoi din curent continuu inapoi in curtent alternativ in blocul invertor. Ca urmare a acestei duble conversii, gradul de protectie pentru sarcina este absolut. In plus, datorita tehnologiei folosite, nu exista timp de comutare iar trecerea pe baterie se produce fara discontinuitate.

   

Factor de putere la iesire 0.9

Cu un factor de putere la iesire de 0.9 UPS-urile Helios PRO ofera cu 28% mai multa putere in comparatie cu UPS-urile traditionale din aceeasi clasa. Cu cat factorul este mai mare cu atat puterea de iesire a UPS-ului este mai ridicata, fiind astfel capabil sa protejeze mai multe dispozitive.

   

Montare Rack/Tower

Pentru a asigura o montare cat mai convenabila si mai simpla, dispozitivele pot fi folosite atat in pozitie orizontala (montate in rack 19”) cat si verticala (tower).

OUTPUT

Capacitate putere 1350W/1500VA
Voltaj nominal output 200/208/220/230/240 VAC
Distorsiuni Voltaj nominal  
Frecventa output 47 - 53 Hz
Conectori output 8 x IEC C13

INPUT:

Voltaj nominal input 230Vac
Frecventa input 40 - 70 Hz

BATERIE SI TIMP FUNCTIONARE:

Model baterie 12V / 9Ah
Baterii incluse 3
Timp mediu de incarcare 4 ore
Timp mediu de functionare 39.5 minute - 25% incarcare 18 minute - 50% incarcare 10.5 minute - 75% incarcare 6 minute - 100% incarcare

MANAGEMENT:

Management Da
Sloturi de conectare USB & RS232 & inteligent port
Panou de control LCD
Alarma sonora Da
Atentionari sonore Defect Mod baterie Suprasarcina Baterie descarcata
Software Da

PROTECTIE

Protectie supratensiune Da

MEDIU FUNCTIONARE:

Temperatura 0 - 40 grade Celsius
Umiditate 20-95 % RH
Zgomot  

ALTELE

Tipodimensiune (U) 2
Dimensiuni 410 x 438 x 88 mm
Greutate (Kg) 14.5
Culoare Negru
Accesorii incluse Cablu de alimentare
Altele Iesire sinusoidala pura Functie EPO Abatere maxima a tensiuni la iesire 1% Raport Crest imbunatatit 5:1 Factor de putere la iesire 0.9
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      1500
    • Putere (W)
      1350
    • Frecventa
      40 - 70 Hz
    • Management
      Da
    • Display
      Da
    • Alarma sonora
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.