Uscator de par BaByliss Hydro Fusion D773DE , 2100W, 2 viteze, 3 trepte de temperatura, cool shot, difuzor, Tehnologie Ionica cu Plasma, Bleu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par BaByliss Hydro Fusion D773DE , 2100W, 2 viteze, 3 trepte de temperatura, cool shot, difuzor, Tehnologie Ionica cu Plasma, Bleu de la BaByliss

Uscare rapida a parului, par stralucitor si hidratare de durata!

Pentru parul fin sau predispus la frizz, cret natural, greu de aranjat sau pur si simplu, pentru parul incapatanat care refuza sa stea asa cum iti doresti, uscarea si coafarea poate fi o corvoada.

Cu noul uscator de par Hydro Fusion D773DE BaByliss insa, cu tehnologie avansata cu Plasma si accesoriile de coafare vei obtine rezultate ca la salon chiar la tine acasa!  

Cum functioneaza?

Prin descompunerea moleculelor de apa in timpul procesului de uscare, cu noul uscator de par Hydro Fusion cu putere de 2100W si tehnologie ionica avansata cu plasma,  iti vei mentine parul mai sanatos, mai lucios si mai hidratat in mod natural.

Tehnologia ionica avansata cu plasma emite atat ioni pozitivi, cat si ioni negativi pentru a accelera inchiderea cuticulelor de par in timpul procesului de coafare.  

Volum, netezire si stralucire de durata

Ionii negativi - care ofera luciu si efectul de netezire - emisi prin tehnologia plasmatica sunt mai puternici decat cei pozitivi - care adauga efectul de volum. Pentru o distributie uniforma a ionilor, acestia sunt emisi prin doua porturi diferite ale uscatorului: la nivelul difuzorului si la exteriorul uscatorului.  

Uscare si ingrijire - simultan!

Noul uscator BaByliss Hydro Fusion D773DE combina puterea fizicii cu expertiza BaByliss in ingrijirea parului pentru a-ti oferi rezultate ca la salon, chiar la tine acasa! Cu BaByliss Hydro-Fusion cu tehnologie ionica plasmatica, te vei bucura in fiecare zi de un par lucios, hidratat si usor de aranjat!  

3 setari de temperatura si 2 viteze

Datorita celor 2 viteze si 3 trepte de temperatura - incluzand si setarea de aer rece, uscatorul de par Hydro Fusion este potrivit pentru uscarea si aranjarea oricarui tip de par - cu fir subtire, gros, natural sau vopsit.  

Concentrator de netezire

Cel de-al doilea port care emite tehnologie ionica cu plasma este situat la exteriorul uscatorului de par. Cu ajutorul concentratorului profesional de netezire si coafare,  fluxul de ioni negativi si pozitivi, dar si fluxul de aer sunt directionate pe suprafata parului, reducand timpul de uscare si coafand parul cu mai multa precizie.

Difuzor cu plasma

Cele doua tipuri de ioni - negativi si pozitivi sunt eliberate si la nivelul difuzorului, cu un design conceput special pentru a directiona mai usor fluxul de ioni in par.  Astfel, obtii mai usor bucle definite si stralucitoare, fara frizz!  

Difuzor detasabil

Pastreaza acelasi nivel de performanta curatand periodic filtrul uscatorului. Detaseaza-l si indeparteaza cu usurinta scamele si parul acumulate de-a lungul utilizarilor.  

Tehnologie ionica cu plasma

Tehnologia ionica avansata cu plasma emite o combinatie de ioni negativi si pozitivi pentru a hidrata parul si a elimina frizul in timpul uscarii si coafarii.  

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 2
Trepte temperatura 3
Functii

Ionizare

Aer rece

Accesorii incluse Difuzor
Continut pachet

1 x Uscator de par

1 x Difuzor

Putere 2100 W
Culoare Albastru deschis

DIMENSIUNI

Lungime 240 mm
Latime 100 mm
Greutate 0.73 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2100
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.