BaByliss Uscator de par Pro Light 6604WE, 2000W, 3 trepte temperatura, 3 viteze, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Pro Light 6604WE, 2000W, 3 trepte temperatura, 3 viteze, Alb de la BaByliss

ASPECT GENERAL


Cheia unui par superb, asemenea modelelor din reclame, consta in folosirea unor beauty gadgets profesionale si a unor produse eficiente destinate coafarii. Cu toate aceastea, multe dintre noi uitam ca baza in pregatirea unei coafuri este tocmai uscarea parului. Astfel, un uscator de par eficient, care sa nu electrizeze parul este solutia ideala pentru o coafura menita sa intoarca priviri pe strada.

Mereu un look nou cu uscatorul de par Le Pro Light 2000W. Dotat cu motorul AC care atinge o viteza a aerului de pana la 90km/h, acesta asigura o viteza mare de uscare. Totodata, obtii rezultate de coafare perfecte si un aspect stralucitor si lucios, datorita preciziei pe care ti-o ofera capul de coafare ingust. O coafare precisa in doar cateva minute. Viteza si caldura pot fi ajustate usor pentru a crea stilul perfect. Uscatorul BaByliss dispune de trei trepte de viteza si trei nivele de temperature care asigura un control complet pentru o coafare precisa si personalizata.

Uscatorul de par Le Pro Light 2000W are un filtru in partea din spate care poate fi scos pentru curatare. In plus, acesta fereste prinderea parului in uscator. Recomandarea noastra este ca periodic sa scoateti si sa curatati regulat filtrul, pentru a preveni acumularile.

SPECIFICATII TEHNICE COMPLETE

 

Filtru Filtru anterior detasabil

Putere 2000W

Motor Motor AC profesional

Viteza jet aer 90km/h

Viteza 3 viteze

Nivele de temperatura 3 nivele de temperatura

Jet de aer Jet de aer rece

Duza Duza ingusta cu deschidere 75 x 6 mm

Greutate Greutate mica

Alte functiI Bratara de agatare

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.