BaByliss Uscator de par LE Pro Light 6604E, 2000 W, negru + perie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par LE Pro Light 6604E, 2000 W, negru + perie de la BaByliss

Cheia unui păr superb, asemenea modelelor din reclame, constă în folosirea unor beauty gadgets profesionale şi a unor produse eficiente destinate coafării. Cu toate aceastea, multe dintre noi  uităm că baza în pregătirea unei coafuri este tocmai uscarea părului. Astfel, un uscător de păr eficient, care să nu electrizeze părul este soluția ideală pentru o coafură menită să întoarcă priviri pe stradă.

Mereu un look nou cu uscătorul de păr Le Pro Light 2000W. Dotat cu motorul AC care atinge o viteză a aerului de până la 90km/h, acesta asigură o viteză mare de uscare. Totodată, obții rezultate de coafare perfecte şi un aspect strălucitor şi lucios, datorită preciziei pe care ți-o oferă capul de coafare îngust. O coafare precisă în doar câteva minute. Viteza şi căldura pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Uscătorul BaByliss dispune de trei trepte de viteză și trei nivele de temperature care asigură un control complet pentru o coafare precisă şi personalizată.

Uscătorul de păr Le Pro Light 2000W are un filtru în partea din spate care poate fi scos pentru curăţare. În plus, acesta fereşte prinderea părului în uscător. Recomandarea noastră este ca periodic să scoateți şi să curățați regulat filtrul, pentru a preveni acumulările. 

 

Specificatii 

Filtru Filtru anterior detasabil

Putere 2000W

Tehnologie Tehnologie Ionica

Motor Motor AC profesional

Viteza jet aer 95km/h

Viteza 3 viteze

Trepte de temperatura 3 trepte de temperatura

Caserola da

Duza Duza ingusta cu deschidere 75 x 6 mm

Greutate Greutate redusa

Alte functii Bratara de agatare

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000
    • Functie ionica
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.