Braun - Uscator de par 350

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Braun - Uscator de par 350 de la Braun

Braun - Uscator de par 350

 

Descriere
Uscator de par Braun 350 81475789


1600 W

Compact si totusi puternic: la 1200 Wati, Uscatorul de par Satin Hair 3 de la Braun ofera o performanta optima pentru o uscare eficienta care protejeaza sanatatea parului dumneavoastra. Bucurati-va de o coafare grozava care nu va va deteriora parul si de un look lucios si cu aspect sanatos pentru orice coafura ati alege!

 


2 setari pentru caldura

Parul dumneavoastra este unic - Braun stie acest lucru si a dotat Uscatorul de par Satin Hair 3 cu 2 setari pentru caldura si pentru fluxul de aer care se potrivesc cu nevoile si cerintele tipului dumneavoastra de par si cu preferintele de coafare. Ajustati caldura si fluxul de aer pentru rezultate uluitoare, care se potrivesc parului dumneavoastra!.

 


Precizie

Coafati-va exact cum va place! Duza de concentrare a Uscatorului de par Satin Hair 3 de la Braun directioneaza fluxul de aer spre sectiunea de par cu care lucrati, astfel veti obtine rezultate rapide si precise atunci cand va coafati. Bucurati-va de controlul asupra look-ului; parul uscat si electrizat va fi doar o amintire.

Caracteristici 
Uscator de par Braun 350 81475789
  Putere (W): 1600W
Nivele de temperatura: 2
Culoare: Negru
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.