Uscator de par Philips HP8281/00, 2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temperatura, difuzor si concentrator, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Philips HP8281/00, 2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temperatura, difuzor si concentrator, alb/roz de la Philips

Tehnologia MoistureProtect conserva hidratarea naturala a parului

Tehnologia MoistureProtect controleaza si adapteaza temperatura pentru a amplifica stralucirea si a conserva hidratarea naturala a parului. Protejeaza parul impotriva supraincalzirii asigurand intotdeauna temperatura optima. Bucura-te de un par frumos, complet protejat.
   
Senzor inteligent MoistureProtect

Senzorul cu infrarosu MoistureProtect monitorizeaza si adapteaza continuu temperatura de uscare pentru a se potrivi nevoilor parului tau. Senzorul inteligent masoara temperatura parului tau in timp ce il usuci, pentru a preveni pierderea hidratarii si deteriorarea cuticulelor. Pastrarea hidratarii parului asigura un par mai moale, mai stralucitor si mai sanatos. Poti porni/opri senzorul in functie de nevoile tale.
   
2300 W de putere de uscare rapida, de inalta performanta

Acest uscator de par profesional de 2300 W are sase viteze si setari de caldura. Combinatia rezultata de putere, viteza si tehnologie fac uscarea si coafarea parului mai usoare, mai rapide si mai delicate.
   
Ingrijire cu ioni pentru par matasos, drept si stralucitor

Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.
   
ThermoProtect previne supraincalzirea parului

ThermoProtect asigura temperatura de uscare perfecta pentru parul tau. O experienta de uscare puternica, dar delicata, care ofera rezultate optime si protejeaza in acelasi timp.
   
Sase setari de viteza si caldura pentru control optim

Sase setari de viteza si caldura iti confera control deplin. Fluxul de aer delicat, cu nivel ridicat de caldura, iti permite sa creezi bucle minunate cu difuzorul. Bucura-te de par perfect drept mai rapid, folosind fluxul de aer puternic si temperatura ridicata.
   
Jet de aer rece pentru fixarea coafurii

Butonul pentru jet de aer rece asigura un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat dupa coafare, pentru finisarea si fixarea coafurii. Aerul rece confera rezultate de durata, mentinandu-ti coafura intacta.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 2
Trepte temperatura 3
Functii Ionizare
Aer rece
Accesorii incluse Difuzor
Concentrator
Continut pachet 1 x Uscator de par
1 x Concentrator de aer
1 x Difuzor pentru volum
Putere 2300 W
Tensiune alimentare 220 V
Culoare Alb/Roz

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.5 m

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2300
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.