Philips Uscator de par SalonDry Travel HP4940/00, 1600 W, aer rece, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par SalonDry Travel HP4940/00, 1600 W, aer rece, roz de la Philips

 


1600 W uscare delicata si rapida
Acest uscator de par de 1600 W creeaza un flux de aer optim si o putere de uscare delicata pentru un par frumos in fiecare zi.



Trei setari flexibile pentru mai mult control
Viteza si caldura necesare pot fi reglate cu usurinta pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setări flexibile asigura o coafare precisa si personalizata.



Jetul de aer rece va fixeaza coafura
O functie profesionala absolut necesara pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat dupa coafare, pentru finisarea si fixarea coafurii.



Duza ingusta pentru un flux de aer concentrat
Concentratorul uscatorului de par functioneaza focalizand fluxul de aer prin orificiu spre anumite zone. Acesta asigura o coafare precisa si este foarte indicat pentru retusul sau finisarea unei coafuri.



Maner pliant pentru portabilitate usoara
Acest uscator de par dispune de un maner pliant. Prin urmare, uscatorul de par este mic si compact, usor de depozitat chiar si in cele mai mici spatii si poate fi luat practic oriunde.




Tensiune dubla pentru a putea fi utilizat in intreaga lume



Carlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila
Carligul cauciucat este situat pe baza manerului si asigura o alta optiune de depozitare, convenabila mai ales pentru utilizarea acasa sau la un hotel.



Cablu de alimentare de 1.8 m
Confortabil de utilizat gratie lungimii cablului de alimentare de 1.8 m.

Husa de calatorie inclusa
Acest uscator de par este livrat cu o husa de transport pentru utilizare in timpul calatoriilor. Husa eleganta este proiectata pentru a contine uscatorul de par si accesoriile si ajuta la protejarea uscatorului impotriva deteriorarilor.

Caracteristici

Tip Uscator
Invelis Material carcasa pentru ondulator: ABS
Trepte de viteza 3
Putere 1600
Alte specificatii
Alimentare: 110 - 127/220 - 240 W
Lungime cablu: 1,8 m
Culoare/finisaj: variat
Tensiune: 1200-1600/1350-1600 V
Material carcasa pentru ondulator: ABS

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.