Philips Uscator de par SalonDry HP8195/00, 2000 W, 2 viteze, ionizare, aer rece, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par SalonDry HP8195/00, 2000 W, 2 viteze, ionizare, aer rece, negru de la Philips

Profesional 2000 W pentru volum perfect 

Acest uscator de par profesional de 2000 W creeaza un debit de aer puternic. Combinatia rezultata de putere si viteza accelereaza si faciliteaza uscarea si coafarea parului.

Motor CA profesional pentru durata de viata cu 50% mai indelungata 

Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piata profesionista si va aduce mai multe avantaje. Cel mai important, are o durata de viata mai indelungata decat motoarele obisnuite, ceea ce prelungeste durata de viata a uscatorului de par cu 50%. In plus, dispune si de un flux de aer foarte puternic pentru uscare rapida si eficienta.

Sase setari flexibile de viteza si temperatura pentru control complet 

Viteza si caldura necesare pot fi ajustate usor pentru a crea stilul perfect. Sase setari diferite asigura un control complet pentru coafare precisa si personalizata.

Concentrator foarte ingust

Concentratorul functioneaza prin directionarea fluxului de aer prin deschiderea foarte ingusta spre zone specifice. Astfel, se obtine o coafare foarte precisa pentru ajustari sau pentru finisarea unei coafuri.

Element ceramic pentru netezirea parului 

Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscarii excesive. Acesta emite radiatie infrarosie care are o caldura delicata care ajuta la uscarea parului si previne uscarea excesiva a acestuia, fara a compromite viteza si eficienta.
Tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept 

Carlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila 

Carligul cauciucat este situat pe baza manerului si asigura o alta optiune de depozitare, convenabila mai ales pentru utilizarea acasa sau la un hotel.

Cablu de 2,5 m 

Lungimea mai mare rezulta intr-o flexibilitate imbunatatita si usurinta in utilizare pentru a putea folosi aparatul oriunde doriti.
 
Specificatii tehnice

Putere 2000 W
Lungime cablu 2,5 m
Jet de aer rece Da
Invelis ceramic Da
Tratament cu ioni Da
Agatatoare Da
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000
    • Functie ionica
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.