Philips Uscator de par Care&Control HP8116/00, 1400 W, 3 viteze, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Care&Control HP8116/00, 1400 W, 3 viteze, alb/roz de la Philips

 

1400 W uscare delicata si rapida

Acest uscator de par de 1400 W creeaza un flux de aer optim si o putere de uscare delicata pentru un par frumos in fiecare zi.

 

 

Trei setari flexibile pentru mai mult control

Viteza si caldura necesare pot fi reglate cu usurinta pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setari flexibile asigura o coafare precisa si personalizata.

 

 

Setare aer rece pentru uscare delicata

O setare aer rece este o setare cu nivel redus de incalzire, care usuca delicat parul pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Aceasta functie este adecvata pentru toate tipurile de par, dar in special pentru parul fin, uscat sau deteriorat.

 

 

Maner pliant pentru portabilitate usoara

Acest uscator de par dispune de un maner pliant. Prin urmare, uscatorul de par este mic si compact, usor de depozitat chiar si in cele mai mici spatii si poate fi luat practic oriunde.

 

 

 

Duza integrata pentru o uscare mai eficienta

Uscator unic, la care duza este integrata in designul elegant - pentru o eficienta maxima de uscare.

 

 

Design compact pentru manevrare usoara

Compact si ergonomic, acest uscator de par beneficiaza de un design modern si inteligent. Prin urmare, uscatorul de par are o greutate redusa si este usor de utilizat, fiind in acelasi timp suficient de mic pentru a putea fi depozitat practic oriunde.

 

 

Carlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila

Carligul cauciucat este situat pe baza manerului si asigura o alta optiune de depozitare, convenabila mai ales pentru utilizarea acasa sau la un hotel.

Specificatii tehnice

Putere: 1400 W

Lungime cablu: 1,5 m

Culoare/finisaj: alb-roz

Tensiune: 220 V

Service

2 ani garantie: Da

Caracteristici

Maner pliant: Da

Jet de aer rece: Nu

Setari: 3 setari pentru caldura/viteza

Agatatoare: Da

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1400

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.