Philips Uscator de par Essential Care BHD002/00, 1600 W, 3 viteze, Cool Shot, negru/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Essential Care BHD002/00, 1600 W, 3 viteze, Cool Shot, negru/roz de la Philips

Compact, puternic si cu 35% mai silentios

 

Conceput de specialistii in acustica Philips
Acest uscator Philips Essential Care va ofera puterea si ingrijirea de care aveti nevoie si este conceput cu o functie de uscare cu 35% mai silentioasa decat modelul HP4961/22. Acum puteti avea parte de o experienta intensa si placuta.

 

Conceput pentru o uscare mai silentioasa

Designul grilei de admisie a aerului permite accesul unui flux crescut de aer in timp ce forma si dimensiunea uscatorului imbunatatesc fluxul de aer prin uscator. Rezultatul este o putere de uscare mai rapida, mai eficienta. Philips Essential Care de 1600 W este cu 35% mai silentios decat HP4961/22. Acum va puteti bucura de o experienta puternica si confortabila.

 

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maxima

Duza ingusta pentru un flux de aer concentrat

Duza ingusta concentreaza fluxul de aer pentru o coafare de precizie. Ideala pentru retusari sau pentru fixarea coafurii.

1600 W pentru uscare delicata

Acest uscator de par de 1600 W creeaza un flux de aer optim si o putere de uscare delicata pentru un par frumos in fiecare zi.

Jetul de aer rece va fixeaza coafura

O setare profesionala esentiala, Cool Shot asigura o explozie de aer rece. Utilizati-l dupa coafare, pentru a fixa si finisa coafura.

Design compact pentru manevrare usoara

Compact si ergonomic, acest uscator de par beneficiaza de un design modern si inteligent. Prin urmare, uscatorul de par are o greutate redusa si este usor de utilizat, fiind in acelasi timp suficient de mic pentru a putea fi depozitat practic oriunde.

 

Carlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila

La baza manerului se afla un carlig cauciucat. Utilizati-l pentru a-l depozita cu usurinta, acasa sau la hotel.

3 setari flexibile pentru viteza, pentru uscare delicata

Acest uscator de par ofera 3 combinatii de viteza/caldura selectate in prealabil, pentru a obtine coafura perfecta rapid si usor.

Setare de temperatura ThermoProtect

Setarea de temperatura ThermoProtect asigura o temperatura optima de ingrijire si o protectie suplimentara impotriva supraincalzirii parului. Cu acelasi flux de aer puternic, veti obtine rezultate excelente intr-un mod delicat.

Caracteristici generale

Putere (W): 1600
Trepte viteze: 3
Cablu alimentare (M): 1.8
Dispozitiv de agatare: Da


Accesorii si functii

Functie aer rece: Da
Concentrator de aer: Da


Caracteristici tehnice

Alimentare (V/Hz): 220 - 240 V
Culoare: Negru/Roz
Greutate (Kg): 0.425
Altele: Motor CC

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.