Philips Uscator de par Pro BHD282/00, 2300 W, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, ThermoProtect, difuzor, concentrator, mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Pro BHD282/00, 2300 W, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, ThermoProtect, difuzor, concentrator, mov de la Philips

Elegant, puternic si usor
Solutia dumneavoastra completa pentru uscarea parului

 

Philips DryCare 2300 W este tot ceea ce v-ati putea dori de la un uscator de par. Perfect echilibrat, usuca cu o putere de 2300 W, este usor de tinut si de manevrat, include ingrijire cu ioni si are un aspect elegant.

 

Uscare rapida de 2300 W

 

Philips DryCare 2300 W are puterea de care aveti nevoie. Fluxul sau de aer rapid, puternic, de 2300 W asigura rezultate de coafare excelente.

 

Jet de aer rece

Philips DryCare 2300 W are si importantul buton pentru jet de aer rece. Jetul de aer rece asigura o explozie de aer rece pentru a fixa si finisa coafura.

 

Control precis

 

Philips DryCare 2300 W are 3 setari de caldura si 2 de viteza pentru volum maxim asupra coafarii. Usor de setat si de utilizat, il puteti folosi pentru a obtine puterea si temperatura exacte, potrivite stilului dumneavoastra.

 

Design cu greutate redusa

 

Philips DryCare 2300 W cantareste numai 407 grame, ceea ce face manevrarea si tinerea acestuia confortabile. Designul sau usor faciliteaza coafarea, fara a compromite puterea.

 

Stralucire si tratament Ionice

 

Philips DryCare 2300 W are un buton cu functie Ionica pentru accentuarea stralucirii unui par catifelat si drept. Ionii negativi eliminaparul electrizat, netezesc cuticulele si parul. Rezultatul este un par neted, stralucitor si minunat de lucios.

 

Setare ThermoProtect

 

Philips DryCare 2300 W are o setare de temperature ThermoProtect. Aceasta setare usuca parul la cea mai eficienta temperatura, intr-un mod delicat. Parul se usuca repede fara a se incalzi excesiv.

 

Cablu de 2 metri

 

Philips DryCare 2300 W are un cablu de alimentare de 2 m pentru flexibilitate si raza de actiune suficienta in timpul coafarii.

Specificatii tehnice


Frecventa 50-60 Hz
Putere 2300 W
Alimentare 2300 W
Lungime cablu 2,0 m
Motor Motor CC
Tensiune 220-240 V
Culoare/finisaj Mov inchis


Caracteristici


Maner pliant Nu
Tensiune dubla Nu
Husa de calatorie Nu
Tratament cu ioni Da
Difuzor Da
Cap de coafare / Concentrator Da
Numar de accesorii 2
Agatatoare Da
Coolshot Da
Ceramica Da

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2300
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.