Philips Uscator de par DryCare BHD186/00, 2200 W, ionizare, 6 setari temperatura si viteza, ThermoBalance + Cool shot, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par DryCare BHD186/00, 2200 W, ionizare, 6 setari temperatura si viteza, ThermoBalance + Cool shot, alb de la Philips

Senzorul ThermoBalance este o tehnologie inovatoare care ofera protectie activa parului tau. Senzorul masoara si regleaza constant temperatura aerului pentru a se asigura ca parul tau se usuca rapid si se mentine sanatos. Cand senzorul ThermoBalance este activat, becul cu LED se aprinde. Vei simti modificari placute si constante ale temperaturii: aceste fluctuatii previn zonele fierbinti care pot usca in exces si deteriora parul. Cu senzorul ThermoBalance, cuticulele parului si scalpul sunt protejate constant si activ impotriva incalzirii excesive.
   
• Putere de 2200 W pentru uscare rapida, de inalta performanta

Acest uscator de par de 2200 W creeaza un flux de aer puternic. Combinatia rezultata de putere si viteza accelereaza si faciliteaza uscarea si coafarea parului.
   
• Jetul de aer rece iti fixeaza coafura

O setare profesionala esentiala, Cool Shot asigura o explozie de aer rece. Utilizeaza-l dupa coafare, pentru a fixa si finisa coafura.
   
• 3 setari de caldura si 2 de viteza pentru control deplin

Configureaza si controleaza cu usurinta setarile de caldura si de viteza, pentru a crea coafura perfecta. Alege dintre 3 setari de caldura si 2 de viteza pentru control deplin si pentru uscare si coafare precise
   
• Concentrator subtire de flux de aer pentru o periere perfecta

Capul de coafare subtire concentreaza fluxul de aer prin orificiul de 11 mm pentru coafare precisa in zone specifice. Grozav pentru retusuri sau pentru a-ti defini stilul.
   
• Difuzor cu masaj pentru a maximiza volumul si a mari buclele

Difuzorul asimetric cu masaj are un design unic asimetric care este conturat pe cap, fiind astfel mai usor si mai intuitiv de utilizat. Difuzorul distribuie fluxul de aer pe par, uscand parul intr-un mod mai sanatos, amplificand volumul si reducand firele rebele. Varfurile din cauciuc pot fi utilizate pentru a masa si stimula scalpul si a imbunatati vitalitatea parului. Pentru rezultate excelente, tine-l aproape de calota si de zona radacinilor si permite varfurilor de masare sa sporeasca volumul, sa defineasca bucle si sa modeleze carlionti.
   
• Jet turbo pentru uscare si mai rapida

Butonul pentru jet turbo mareste debitul de aer, pentru a-ti usca parul si mai rapid.
   
• Tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept

Ofera parului tau o ingrijire imediata cu tratament cu ioni. Ionii negativi elimina incarcarea statica si determina intensificarea stralucirii si a luciului parului. Astfel se obtine un par fin si drept, care straluceste frumos.
   
• Carlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila

La baza manerului se afla un carlig cauciucat. Utilizeaza-l pentru a-l depozita cu usurinta, acasa sau la hotel.
   
• Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maxima

Cablu de 1,8 m.

Specificatii tehnice

Tensiune 220-240 V

Frecventa 50-60 Hz

Putere 2200 W

Alimentare 2200 W

Motor Motor C

CLungime cablu 1,8 m

 

Caracteristici

Tratament cu ioni Da

Difuzor Da

Cap de coafare / Concentrator Da

Numar de accesorii 2

Agatatoare Da

Jet de aer rece Da

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2200
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.