Uscator de par Remington Pro Air Ionic D4200, 2000 W, Ionizare, 3 setari, 2 viteze, Argintiu/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Remington Pro Air Ionic D4200, 2000 W, Ionizare, 3 setari, 2 viteze, Argintiu/Negru de la Remington

Stim ca atat parul cat si timpul tau sunt pretioase pentru tine, asa ca multumita uscatorului de par puternic Pro-Air Ionic de la Remington iti poti usca parul intr-o clipita, asigurand in acelasi timp un finisaj neted si aranjat dupa fiecare utilizare.

Cu ajutorul Pro-Air Ionic si a numarului cu 90% mai mare de ioni* vei obtine un par stralucitor si fara efect static.

Multumita generatorului de ioni din acest aparat elegant cromat combinat cu motorul puternic de 2000 W, nu mai trebuie sa petreci ore intregi uscandu-ti parul pentru a obtine rezultate fantastice.

Cele trei setari de temperatura si cele doua viteze te vor ajuta sa obtii jetul de aer potrivit petru tipul tau de par, iar jetul de aer rece iti va fixa coafura care va rezista de dimineata pana seara.

In plus, grila ceramica va asigura o distribuire uniforma a caldurii pentru a evita cat mai mult degradarile cauzate de caldura excesiva.

*In comparatie cu un uscator de par Remington standard
 
Cu 90% mai multi ioni* pentru un par mai stralucitor

Lupta impotriva electrizarii parului cu cel mai puternic generator de ioni de la Remington – elibereaza cu 90% mai multi ioni* pentru a iti oferi un par stralucitor si cu aspect mai sanatos.
   
Motor puternic de 2000 W cu grila ceramica

Uscarea parului e aproape instanta, multumita uscatorului puternic Pro-Air Ionic – in plus grila ceramica asigura o distribuire uniforma a caldurii, astfel incat sa nu expui parul la o caldura daunatoare. Alege dintre o varietate de setari de temperatura si viteza pe cele care se potrivesc cu parul tau, si la sfarsit fixeaza-ti coafura cu ajutorul jetului de aer rece.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 2
Trepte temperatura 3
Functii Ionizare, Aer rece
Accesorii incluse Difuzor, Concentrator


Continut pachet

1 x Uscator de par
1 x Concentrator de aer
1 x Difuzor pentru volum


Putere 2000 W
Culoare Negru / Argintiu

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.